Přejít k hlavnímu obsahu

Fadee Gaming mezi sebe vítají bulharskou posilu

21. 5. 2020 | 10:00 PUBG: Battlegrounds
Fadee Gaming vstoupili na PUBG scénu začátkem března a ještě ten měsíc museli vyměnit jednoho hráče. Druhá změna v kádru přichází nyní, bohužel však kvůli podstatně zásadnějšímu důvodu.
Fadee Gaming PUBG
Fadee Gaming PUBG

Fadee Gaming museli v poslední době řešit nepříjemné starosti, protože HAZY obdržel oficiální ban přímo od hry. Podle vyjádření je důvod neznámý, ale PUBG Corp. odmítlo dodatečné přezkoumání, protože důvodů k banu údajně byla celá řada a cheating byl pouze jeden. HAZY však dostal ban pouze na jediný ze svých účtů, celá kauza je tedy velice zapeklitá. Jedno je však jasné, ban byl potvrzen a on si následující 2 roky na domácí scéně nezahraje. Trest jej však neminul ani v zahraničí, protože Fadee v tu chvíli hráli mezinárodní turnaj.

U zahraničí ale zůstaneme i nadále, protože tým se rozhodl do své sestavy angažovat cizince, kvůli kterému přejde týmová komunikace kompletně do angličtiny. Novou posilou je totiž 36letý esportový veterán Sweps, který se dlouhé roky věnoval StarCraftu, ale v poslední době je PUBG jeho číslem jedna. Vzhledem k jeho věku je celkem jasné, že půjde o nového in-game leadera, který navíc disponuje velkým rancem zkušeností. Oficiální premiéru po představení si Sweps zažil na našem měsíčním MČR finále, kde Fadee skončili devátí.

Aktuální sestava Fadee Gaming:

 Česká republika Filip 'Klimson' Klimeš
 Česká republika Adam 'Duff' Sýkora
 Česká republika Jan 'DivinE' Čížek
 Bulharsko Georgi 'Sweps' Nikolov

Zdroj: @fadeegaming
Štítky: Fadee Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.