Přejít k hlavnímu obsahu

Finále kvalifikace o PUBG Mobile Pro League se Entropiq nevyvedlo podle představ

1. 3. 2021 | 13:41 PUBG Mobile
Poslední dva týdny byly ve znamení vyvrcholení kvalifikace do první sezóny PUBG Mobile Pro League a mezi nejlepšími Evropany nechyběla ani jedna česko-slovenská čtveřice. Tým v čele s Daelem navíc nedávno přestoupil pod křídla Entropiq, kde podstoupil i společný bootcamp. Na postup ani tohle ale nestačilo.
PUBG mobile tým Entropiq
PUBG mobile tým Entropiq
Zdroj: Entropiq

Tým vedený Júliusem 'Dael' Gojdičem už má spoustu zkušeností z Evropy, pod názvy Inside Games nebo Team Warlords loni nechyběly v elitním okruhu PUBG Mobile Club Open. Letos však dala za vznik Pro League a probojovat se do její západní odnože byl jednoznačný cíl. Díky úspěchům na konci loňského roku čekala na Entropiq až finální část kvalifikace, kde se museli z 32 týmů umístit v nejlepší čtveřici. První týden udělal poloviční řez, který se Entropiq vyvedl náramně, protože v jednom dni předvedli nejlepší výkon vůbec. Ve druhém případě už to ale bylo pro kvarteto Dael, Moony, Sans, BackFire složitější, konkurence byla totiž neúprosná.

Na úvod se týmu Entropiq podařilo uhrát dvě čtvrtá místa, která však následovala poslední příčka bez jediného killu. V tohle duchu se vedl i zbytek první poloviny dějství a česko-slovenský zástupce se nacházel na 12. pozici. Pro umístění v TOP 4 tedy bylo potřeba opravdu zabrat. „Dnes večer nejlépe první hra win s 15 killy a comebackneme to!“ zavelel manažer týmu Sensi a představil jasný plán. Entropiq v deváté hře nakonec uhráli parádní druhé místo a zvedli si trochu sebevědomí, bohužel to však stejně jako v první polovině byl nejlepší výkon, na který se už nepodařilo navázat. Entropiq sice ještě jednou skončili čtvrtí, jinak se ale nevedlo a oproti prvnímu dnu, který nazývali jako slabší, tak si dokonce ještě o jednu příčku pohoršili a končí celkově třináctí.

Ostudu náš zástupce mezi evropskou špičkou určitě neudělal, k boji o postup mezi elitu ale něco chybělo. Zatímco vítězný tým 4 Warrior Men uhrál za 16 map 200 bodů a poslední postupující celek ScrimFarm zaznamenal bodů 140, tak Entropiq měli na kontě pouze 85. Jejich neúspěch tedy nestál na jedné špatné mapě.

Štítky: Entropiq
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.