Přejít k hlavnímu obsahu

GLORE vyměňují CS:GO tým a zahrají si díky tomu ve 2. Tipsport COOL lize

18. 3. 2021 | 16:40 Counter-Strike 2
Organizaci GLORE si můžete pamatovat z pokročilých bojů kvalifikací na HAL3000 MČR Tour, kde ale ani jednou neuspěla. Po kvalifikaci do 2. Tipsport COOL ligy tedy přišla definitivní změna.
GLORE
GLORE
Zdroj: grafika GLORE

GLORE se na vysoké úrovni angažují například na poli Rainbow Six Siege, v CS:GO vždy hráli "druhé housle" a na úspěšnější sekci čekají. Správná éra by pro GLORE mohla přijít nyní, a to paradoxně poté, co se rozloučili se svou dosavadní sestavou. Zatímco tým okolo logana a náboje zamířil do Pyctophobie, jenž byla neaktivní od roku 2019, tak organizaci GLORE se podařilo hned po kvalifikaci do 2. Tipsport COOL ligy získat parádní úlovek.

Jedním ze dvou úspěšných týmů této kvalifikace byla totiž sestava studentské organizace Slovenské technické univerzity v Bratislavě, známá jako Esport STUBA. Slovenským střelcům se podařilo překvapit v semifinále i papírově silnější tým Winfinity a postoupit do druhé ligy nejdéle působící dlouhodobé soutěže na domácí scéně. Studentská organizace, která pod sebou má více sestav, se však pro ligu dohodla a spojuje síly právě s GLORE.

V čele sestavy se nachází jediný český hráč, jinak je celá sestava ryze slovenská – jak se očekává od týmu hrajícího pod univerzitou v Bratislavě. Mezi pěticí nenajdeme žádnou známou hvězdu, někteří hráči už ale mají leccos za sebou, a pokud se jim podaří se dostatečně sehrát, tak by mohly ve 2. Tipsport COOL lize nepříjemně kousat. Tuto soutěž si za Gifted.uRage loni zahráli Martin 'StuFF' Opatovský a Pavol 'CABYEE' Vida, z ostatních hráčů můžete znát například Samuela 'SMK' Kellnera, který kdysi platil za velký talent slovenského CS:GO.

Nová CS:GO sestava GLORE:

 Česká republika Tamer 'Shinkyy' Ghariba
 Slovensko Pavol 'CABYEE' Vida
 Slovensko Samuel 'SMK' Kellner
 Slovensko Martin 'StuFF' Opatovský
 Slovensko Marek 'Crassus' Fančovič

Zdroj: @glorecz
Štítky: GLORE
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.