Přejít k hlavnímu obsahu

Grandmasters: Jarla bude v druhé fázi bojovat ve vyšší divizi

5. 5. 2020 | 10:06 Hearthstone
Komplikovaný systém letošních Hearthstone Grandmasters dělí celou soutěž na tři části, z nichž se minulý týden dohrála ta první. Start tedy nyní čeká na druhou. Co přinese?
Jarla
Jarla

Minulý týden byl již třetím, ve kterém probíhaly souboje z letošní sezóny Hearthstone Grandmasters. Co to znamená? První fáze letošního systému je za námi a tento týden tak odstartuje ta druhá! Kompletní analýzu celého systému najdete ZDE, pro nás je teď hlavní, že další čtyři týdny bude náš jediný velmistr Jaromír "Jarla" Vyskočil bojovat v jedné velké round-robin skupině pro osm hráčů.

Ty budou dokonce v každém regionu dvě, jedna pro ty, co v první fázi předvedli lepší výkony, druhá pro ty méně úspěšné. Z první skupiny je větší šance na postup do play-off, které bude poslední součástí letos prvních GM, a tak se do ní chtěl logicky probojovat každý. A co je zásadní? Jarla to nakonec opravdu dokázal! Svým naprosto úžasným výkonem v úvodní fázi si v ní dokonce zajistil třetí místo, a do první osmičky se tak vejde bez problémů. Tak snad svého dobrého úvodního postavení využije a my ho uvidíme i ve vyřazovacích soubojích.

HS GM
miluju videohry a hlavně ligu legend