Přejít k hlavnímu obsahu

HP se stává partnerem PLAYzone Challenge

Ani ne za měsíc startuje první ročník PLAYzone Challenge, největší BYOC akce na domácí scéně. V tom, aby to na této LAN párty opravdu stálo za to, nám pomáhají naši partneři a my jsme rádi, že se k nim nyní přidává i společnost HP.
HP se stává partnerem PLAYzone Challenge
HP se stává partnerem PLAYzone Challenge

LAN párty, na kterých se hráči sejdou a propaří klidně celý víkend, stály u zrodu esportu, a i když už se teď takové oblibě jako dříve netěší, stále se nějaké povedené najdou. Tento rok jich ale bude minimálně o jednu více, na konci června na vás totiž čeká první ročník naší vlastní BYOC LANky PLAYzone Challenge, na které budou moci o zajímavé prize money a v některých titulech i MČR body bojovat hráči Fortnite, CS:GO, Hearthstone, PUBG, League of Legends, StarCraft II a Rainbow Six: Siege. Tím hlavním ale samozřejmě nebude turnaj ovládnout, především prostě půjde o to si celou akci užít. V pavilonu G brněnského Výstaviště bychom ale takovouto nadupanou akci nemohli uspořádat, kdyby nebylo našich partnerů. Jsme tedy rádi, že můžeme oznámit, že se k nim nyní přidává společnost Hewlett-Packard.

PLAYzone Challenge

HP patří k největším hráčům na trhu s informačními technologiemi a k esportu tedy mají rozhodně co říct. Díky naší spolupráci budeme moci posunout celkovou úroveň o trochu výš a také díky HP činí garantovaný prize pool pro PZ Challenge 258 00 Kč. Tato částka navíc může ještě růst díky komunitním dotacím. V nich se zatím vybralo nádherných 27 500 korun a celkové prize money se už blíží částce 300 000 Kč.

O herních noteboocích OMEN by HP:

Řada OMEN představuje vrchol herních notebooků, které jsou připravené plnit i ty nejnáročnější požadavky. Zásluhou velmi výkonného procesoru a herní grafické karty budete vždy o krok před vašimi nepřáteli a díky kvalitnímu Full HD displeji vám neunikne ani ta nejmenší změna na bitevním poli.

PLAYzone Challenge
miluju videohry a hlavně ligu legend