Přejít k hlavnímu obsahu

HR Masters: Pardub ze swissu postupuje do play-off

13. 5. 2020 | 08:00 Hearthstone
Pardub si jako přední český karbaník připsal na mezinárodní scéně další zajímavý úspěch. Jako kvalifikant totiž zvládl postoupit až do vyřazovací části turnaje HR Masters 2020.
Pardub
Pardub

Ani během karantény naši Hearthstone hráči neodpočívají a poctivě bojují nejen v kvalifikaci na naše Samsung MČR v mobilních hrách, ale i na mezinárodní scéně. Tam se sice skoro vše točí kolem Hearthstone Masters, i mimo tuto sérii lze ale najít zajímavé menší turnaje, ve kterých dokonce i bojují našinci. Jedním z takových je třeba turnaj nazvaný HR Masters, do něhož se přes kvalifikace probojoval Jakub "Pardub" Pardubský z ECLOT.

Swiss

Na toho následně čekal hromadný swiss pro všech 12 účastníků, z něhož mohlo postoupit jen šest nejlepších. Tato skupina, rozložená do čtyř herních týdnů, ale nakonec pro našeho borce nebyla větší problém! Mimo těsné a smolné prohry ve třetím zápase Pardub neselhal ani jednou a se skóre 3:1 bral jasný postup do play-off. To se odehraje později tento týden v klasickém Single Elimination bracketu pro osm hráčů, v němž mají první a druhý ze swissu na úvod freewin. To se bohužel Parduba netýká, a ten tak bude ve čtvrtfinále muset o místo v TOP 4 ještě zabojovat. Konkurenta mu bude dělat španělský hráč Entërra.

HR Masters 2020, play-off
            
     Izrael Falulur-      
            
        World Vítěz SF1-   
  Česká republika Pardub-         
     World Vítěz QF1-      
  Španělsko Entërra-         
           World Šampion 
            
     Portugalsko TheTeacher-      
            
        World Vítěz SF1-   
  Dánsko Crane333-         
     World Vítěz QF2-      
  Řecko GrJim-         
Štítky: HR Masters, Pardub
miluju videohry a hlavně ligu legend