Přejít k hlavnímu obsahu

COOL liga: Inside Games na závěr streamu poráží eSubu 3:2

30. 5. 2020 | 20:49 Hearthstone
Po týdenní pauze se blížíme k závěru naší Hearthstone COOL ligy! Tato sobota totiž přinese již její 6. kolo, po kterém bude ze základní části zbývat už pouze čtveřice utkání.
HS, harmonogram
HS, harmonogram

Již pět herních týdnů nabídla letošní sezóna naší klasické týmové Hearthstone COOL ligy, a my se tak tentokrát podíváme do toho šestého. Tomu sice předcházela pauza, která vyplnila týden minulý, to ale nic nemění, a od závěru ligy tak můžeme očekávat stále stejné drama až do posledních okamžiků! O jménech postupujících totiž stále jisto není, a tak bude pořád o co hrát i v šesté sérii zápasů. Kdo se v nich k tomu vytouženému místu v play-off přiblíží nejvíce? To zjistíme dnes od 16:00 na streamu, kde navíc vše svým komentářem doprovodí dvojice Pandapple & RybkaPipka.

Tabulka před 6. kolem soutěže
#Název týmuVP+/-B
1.eEriness41812
2.Gifted Gaming41712
3.CZC.eSuba41612
4.Inside Games41112
5.Entropiq23-16
6.nEophyte23-26
7.Absolute Legends05-100
7.Inaequalis05-100
eErinessvs.Gifted Gaming

Zukys  Česká republika
Bende  Česká republika
Sajmonak  Česká republika
Hazarder  Česká republika

Warrior
Rogue
Mage
Paladin
Shaman

3:0

Rogue
Druid
Mage
Priest
Shaman

 Česká republika CptBoatsNHoes
 Slovensko Benko
 Španělsko Pepe
 Česká republika Kapr

Hned na úvod celého kola dostaneme z něj asi ten nejzajímavější zápas vůbec, totiž souboj mezi eEriness a Gifted Gaming, aneb aktuálně prvním a druhým týmem tabulky. Jejich průběžně nejlepší pozice jsou ale vpravdě zajištěné jen díky skóre, a žádný bodový náskok tak před dalšími dvěma celky v pořadí nedrží, díky čemuž oba týmy stále body potřebují pro jistotu postupu. Kdo z nich si je ale odnese? Jak tomu tak bývá, tipovat lze jen těžko, a moc velkou nápovědu nám zde nedávají ani matchupy. V nich sice mají lehkou výhodu GG, jejich 53 % na výhru ale není nic, co by eE nemohli překonat, a stát se tak může opravdu cokoliv.

nEophytevs.Entropiq

Eratrion  Česká republika
StrawMan  Česká republika
Siki  Česká republika
Cocon  Česká republika

Hunter
Druid
Priest
Warrior
Paladin

0:3

Paladin
Mage
Priest
Druid
Shaman

 Česká republika Faeli
 Česká republika Naruto21
 Česká republika Onekrigg
 Česká republika En1gma

A možnost sledovat trochu méně pozorněji nám nenabídne ani druhý zápas! Ba naopak, ten je snad stejně zajímavý jako ten úvodní, a to hned z několika důvodů. Co se čistě divácké atraktivnosti týče, za zmínku stojí nejen to, že sestavu EQ vede přední český hráč Faeli, ale také herní styl nEophyte, které je kvůli němu sledovat opravdu zábavné. Atraktivnost utkání navíc ale zvyšuje ještě jeden fakt, který jej navíc ještě dělá velice podstatným pro vývoj celé soutěže, totiž to, že EQ a nEophyte jsou jediné dva celky, které mohou ohrozit současnou TOP 4 v bojích o postup. Po tomto utkání ale bude mít tuto možnost už jen jeden z nich. Jaký? Dle matchupů spíš eEriness, o moc větší jejich šance ale zase také nejsou, a nEophyte tak rozhodně nemusí házet flintu do žita.

Inside Gamesvs.eSuba

 Heki  Česká republika
Martim  Slovensko
Jobsad  Česká republika
Norwis  Česká republika

Hunter
Warlock
Rogue
Mage
Paladin

18:30

Paladin
Warlock
Rogue
Druid
Mage

 Česká republika PoweR
 Česká republika Vlčák77
 Česká republika ecoo
 Česká republika Scruffy

Na závěr streamu si to pak rozdají eSuba a Inside Games, u nichž je to podobné, jako v prvním utkání. Oba celky sice s 12 body zatím drží TOP 4, nEophyte, nebo Entropiq je ale pořád mohou ohrozit, a pro 100% jistotu postupu tak uspět potřebují. Usilovat o výhru tak samozřejmě budou oba týmy naplno, díky čemuž spolu s tím, že matchupově je utkání vyrovnané skoro naprosto, můžeme při samotném pilotování očekávat ty nejlepší výkony vůbec.

Inaequalisvs.Absolute Legends

Bpedack  Česká republika
Shaolin  Česká republika
Hydo  Česká republika
majsssster  Slovensko

 

3:0
(kontumace)

 

 Česká republika Jarla
 Česká republika Valdaboy
 Česká republika Vanik
 Česká republika Vejvyk

Bez diváků se tentokrát měli představit Inaequalis a Absolute Legends, vzhledem k tomu, že ani jeden celek si zatím nepřipsal ani jednu výhru, se ale utkání vůbec neodehraje. Inae sice nastoupit alespoň pro čest chtějí, AL se ale utkání nezúčastní, a Majsssster a spol. si tak první body v soutěži připíšou bez boje.

Štítky: COOL HS liga
miluju videohry a hlavně ligu legend