Přejít k hlavnímu obsahu

Jací hráči se na vás budou o víkendu těšit na Samsung Podzimní Sklizni?

10. 10. 2019 | 20:34 Hearthstone
Již tuto sobotu startuje poslední Sklizeň letošního roku, která spolu s posledním otevřeným NightCupem a měsíčním finále letos definitivně uzavře sběr bodů. Jací hráči se na vás na podzimním sběru úrody budou těšit? Vybrali jsme čtyři jména, která se rozhodně vyplatí sledovat!
Podzimní Sklizeň
Podzimní Sklizeň
Samsung MČR mobile 2019

Kdo má největší šanci na úspěch:

Stejně jako na jaře a v létě je i startovní pole Podzimní Sklizně nabušené od začátku až do konce, jeden hráč ale i v tak silné konkurenci, jako bude právě na podzimním sběru úrody, stejně vyniká. Řeč je o Matyášovi "Matty" Kalužným, který si svou pozici favorita zajistil především tím, jak moc dobře hrál po celý podzim v otevřených NightCupech. Díky svým skvělým výsledkům dosáhl na podzim na celkový bodový zisk činících krásných 564 bodů, čímž své kolegy jednoduše o úroveň předčil. Není tedy divu, že dobré výsledky od něj očekáváme i o víkendu, větší favorit na vítězství než Matty tu zkrátka není. Konkurence je ale nabitá a navíc jde stále o Hearthstone, stát se tedy může cokoliv.

matty

Komu půjde o nejvíc:

Podzimní Sklizeň je jednou z poslední šancí kterak si nějak zvýšit svůj celkový bodový zisk a ten, kdo body potřebuje nejvíce, je určitě Štěpán "ecoo" Mach. Tento známý hráč letos přešel do managementu a hraní tak ze začátku muselo popojít trochu na stranu, na podzim ale dokazuje, že má stále na to objevit se na stage. K tomu, aby to na Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách opravdu dotáhl, ale potřebuje právě na Sklizni uspět v co největší možné míře. Jestli se mu zadaří, bude mít MČR na dosah ruky.

ecoo

Kdo může překvapit:

Dominika "majsssster" Furku možná ani neznáte či jste jeho jméno jenom někde, počítat se s ním ale rozhodně musí. Že hrát opravdu umí, ukázal v poslední době především na MSR, kde dosáhl na bronz, a i když tento karbaník oblékající dres Inaequalis je jedním ze spíše méně výrazných účastníků letos posledních žní, šance na úspěch nemá malé.

majsssster

Výběr redakce:

Na závěr jsme si pak ještě dovolili sami zvolit jednoho hráče bez nějakého ohledu na výsledky ani další čísla. Naším pickem se stává Martin Evžen "Kapr" Švácha, který hraje velice aktivně, jeho výsledky jsou ale spíše průměrné, mechanická bezchybnost a skvělý propočet zkrátka nejsou to, co z Kapra dělá náš výběr. Zajímavé jsou na něm spíše jeho neotřelé taktiky, které jsou ještě obvykle podpořené pozoruhodným výběrem balíčků. Sledovat tohoto hráče rozhodně není nuda a jeho případné vysílané utkání byste si neměli nechat ujít.

Kapr

Celé toto kvarteto i všech zbylých 12 hráčů budete moci v akci sledovat na našem Twitch kanále za doprovodu těch nejlepších casterů. Vysílání startuje stejně jako samotný turnaj v sobotu ve 13:00. 

Samsung MČR mobile 2019
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend