Přejít k hlavnímu obsahu

Jak hrát naše NightCupy mimo domov? S těmito zařízeními to není žádný problém!

23. 9. 2020 | 19:51 Hearthstone
Kvalifikační část naší Samsung MČR v mobilních hrách sezóny se v HSku už pomalu blíží ke konci. Šance sesbírat nějaké body tu stále je. Jak ji ale využít, když se naše NightCupy třeba kříží s vašimi směnami v práci? Tak přesně na to se nyní podíváme!
hraní v práci
hraní v práci

Hearthstone sice původně vyšel jako hra na počítače, mobilní verze Heartstone ale i tak zvládla získat ještě o poznání větší popularitu a zařadit se mezi obecně nejoblíbenější mobilny gamesy. Mobilní verzi Heartstone lze využít, pokud jste v práci nebo ve škole a máte problémy se stíháním našich turnajů – pravidelné čtvrteční NighCupy pokračují a můžete hrát o kvalifikační body ještě pár týdnů a skrze mobilní verzi HeartStone tak zvládnete na bodech zamakat. Co je k tomu ale potřeba? Nemáte-li jednoduchou možnost, jak tajně hrát na pracovním počítači či notebooku, doporučujeme využít výkonné mobilní telefony. A právě na ty se nyní podíváme, a to i s ohledem na kapacitu baterie, protože vybití v polovině finále by vás mohlo nepříjemně zaskočit. Díky správnému výběru zařízení ale můžete zjistit, že hraní na telefonu vám může vyhovovat mnohem víc!

Samsung Galaxy M31s

Na úvod se zaměříme právě na kapacitu baterie a podíváme se na mobil s označením Samsung Galaxy M31s. Toto zařízení je rozhodně obecně skvělou volbou pro všechny, kdo poptávají solidní výkon a spolehlivost za nevelké peníze. Tento kousek lze pořídit za velice slušných 8 990 Kč. Co ale přináší nám kartičkářům? Především tu několikrát zmíněnou baterii, která je velice solidní – její velikost je u M31s 6 000 mAh, což je číslo, kterému se aspoň vyrovnat nezvládají ani některé o řád dražší telefony. V kombinaci s zajímavým SuperAmoled displejem navíc poskytuje nejen možnost hrát dlouho a bez vybití, ale také možnost, jak pařit relativně tajně. Právě to všem po večerech pracujícím či studujícím kartičkářům dává možnost, kterak si i tak zahrát naše turnaje či jakoukoliv jinou gamesu.

M21

Samsung Galaxy M31s je opravdu velice dobrou volbou pro všechny, kteří (a je jedno, jestli přímo proto, že bojují o úspěch v našem NightCupu) potřebují mobil s opravdu parádní vydrží. M31s je zkrátka přesně takovým strojem, který ale i po ostatních stránkách nabízí dostatečný výkon a kvalitu na to, aby byli s touto mašinou kompletně spokojeni i lehce nadprůměrně nároční uživatelé. Co ale, jestli jste ještě něco víc? Co když jste opravdu fajnšmeker, co se nespokojí, dokud nebude mít v ruce to vůbec nejlepší, co lze zakoupit?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra 5G

Tak to máme samozřejmě tip i pro vás! Ano, mobil Samsung Galaxy Note20 (resp. jeho ještě více vytuněný bráška Note20 Ultra 5G) je prostě to, co každý fanda výkonu musí mít v kapse. Tento nadupaný stroj, jenž poslouží výborně snad ke všem úkonům, co lze s mobilem dělat, jde samozřejmě dobře využít i na hraní. Jak by také ne, vždyť při jeho předobjednání obdržíte nadupaný herní balíček Xbox Game Pass Ultimate! Jak ale poslouží v našem případě, jak dobře s ním lze zkrátka na tajnačku odehrát náš NightCup v práci? Také skvěle! Nevěříte? Mobil je i navzdory svým nemalým rozměrům stále dobře skladný a k tomu všemu se vám, zakoupíte-li si ho v barevné kombinaci, kterou můžete vidět níže, skoro ztratí v ruce.

Problémem zde navíc není ani výdrž baterie, i když od ní byste při pohledu na velikost 4 300, resp. 4 500 mAh možná zázraky nečekali. S energií umí pracovat chytře, a tato mašina vám tak i navzdory svému výkonu bez problémů vydrží nabitá celý den. Baterie ale hlavní silou u Note20 rozhodně není. Tato řada se stala takřka legendární díky chytrému peru S Pen, které právě může přijít velice vhod i při hraní HSka – jezdit stále prstem po obrazovce, zvlášť potřebujete-li odehrát rychlý play, může být únavné, a díky tomu S Pen rozhodně oceníte.

Samsung Galaxy Note20
Štítky: MČR mobile, Samsung
miluju videohry a hlavně ligu legend