Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vypadá průbežné pořadí MČR PUBG kvalifikace?

2. 5. 2020 | 15:13 PUBG: Battlegrounds
Kvalifikace na Mistrovství České republiky 2020 v PlayerUnknown's Battlegrounds, které nás v tom nejlepším případě čeká v původním plánovaném termínu, má za sebou necelé dva měsíce. Jaké týmy se zatím nachází v nejlepší šestnáctce, jež bude mít šanci si zahrát na vyvrcholení celé sezóny v Brně před zraky stovky diváků? Takto vypadá TOP 20 pořadí po druhé měsíční sérii a jednom turnaji?
MČR 2020
MČR 2020

Nejlépe si zatím vedou neohrožení střelci z Inside Games, kteří si drží náskok od začátku i díky zásluhám minulé sestavy této organizace. I přesto jsou ale na čele po zásluze, protože vyhráli dva řadové turnaje a finále první série – dva slovenské pilíře, Romcekk a arSHO, mají navíc ze všech hráčů individuálně nasbíráno nejvíce. Druhé finále patřilo Cyber Gaming, díky čemuž se vyškrábali na druhou příčku. Až za nimi se nachází Entropiq, kteří sice vyhráli hned tři klasické turnaje, ale ani jedno finále se jim nevydařilo. Za tímhle triem najdeme první tým bez organizace, za kterým jsou ale těsně seřazení další hladoví psi. Hodně nahoru jde v posledních týdnech například nový tým MakeSomeYayi, který se třikrát v řadě dostal na stupně vítězů. Kvůli odložení PLAYzone Challenge jsou online turnaje úhlavní součástí celé MČR kvalifikace, což si uvědomují i samotné týmy, a v pravidelných turnajích tak ve většině případů vídáme celou domácí špičku.

MČR 2020
MČR PC 2020
Štítky: MČR
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.