Přejít k hlavnímu obsahu

Jakým systémem bude probíhat Samsung MČR v mobilních hrách 2020 v Brawl Stars?

11. 3. 2020 | 18:00 Brawl Stars
Jedné hře od Supercellu jsme dali sbohem, další zase vítáme na palubě! Na Samsung MČR v mobilních hrách 2020 budou moci nově svůj skill ukázat hráči Brawl Stars. Jakým stylem bude probíhat online sezóna v této týmové mobilní gamese?
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020

Brawl Stars patří v současnosti k tomu nejlepšímu, co si lze na mobilech zahrát. To dokazuje i to, že je zároveň také jednou z nejpopulárnějších mobilních games a logicky tak neuniká ani naší pozornosti. Zahrát jste si v ní u nás už pár turnajů mohli, letos ale bude BS oficiální součástí Samsung MČR v mobilních hrách a to, co se na vás bude těšit tenhle rok, bude tedy zkrátka o ligu jinde. Jak to tedy všechno bude vypadat?

Vše odstartuje online část, která potrvá od března až do září a začne již tuto neděli prvním MČR NightCupem. Po této fázi pak bude následovat offline finále, na to přijde čas až ke konci letošního roku, nyní vám tedy odhalíme podrobnosti o té části, kterou budete moci odehrát z pohodlí svého domova. Na úvod je rozhodně nutné zmínit, že Brawl Stars je týmová hra a všechny klání jsou tedy dělaná jen a pouze pro tříčlenné týmy, nemáte-li tedy zatím parťáky, je nejvyšší čas je začít hledat a sehrát se.

Z obecných informací pak hned na začátek vypíchneme ještě to, že jednotlivé zápasy budou všechny po celou sezónu hrány stylem BO5 (což znamená, že vítězem se stane ten, co jako první ovládne tři hry). Odehraje-li se všech pět her, v zápasu se vždy vyzkouší všechny módy, v každém turnaji se ale budou střídat mapy. Vždy si tedy před začátkem hraní pozorně přečtěte informace na stránce daného turnaje, abyste pak nebyli zaskočeni.

Samsung MČR v mobilních hrách 2019

Nyní už ale k samotnému průběhu online kvalifikace – její úvodní část potrvá celý půlrok a přinese souboje v našich turnajových sériích, kterých bude celkem šest. Ty sestávají ze tří otevřených turnajů, tzv. NightCupů, ve kterých budou ve hře kvalifikační body. Přihlásit se do těchto turnajů může každý, na konci série pak ale bude vždy čekat na ty, kterým se v nich dařilo nejvíce, ještě postup do uzavřeného měsíčního finále. Právě ty budou letos jedním ze stěžejních částí kvalifikace, ve hře tam totiž vedle pěkných finančních odměn budou také tři postupová míst do Last Call turnaje, který se odehraje 13. září.

Přes něj pak budeme rozhodovat, o tom, kdo se podívá na samotné Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách. Pro ty, co jakožto noví hráči slyší o celém Mistrovství vůbec poprvé, teď ještě dodáme pár řádků o této legendární akci. Mistrovství České republiky v mobilních hrách je jedním ze dvou vrcholných turnajů celé domácí esportové sezóny, na kterém ti nejlepší bojují na obří stage před naplněnou tribunou nejen o skvělé věcné odměny, ale především prestižní mistrovský titul. A tím se konkrétně v Brawl Stars u nás zatím nepyšní vůbec nikdo!

Na Last Call turnaji tedy rozhodně bude o co hrát, ve hře tam totiž bude rovnou všech šest míst na MČR. Bojovat tam o ně budou spolu s osmnácti postupujícími z turnajových sérií ještě dva celky, které za celý rok nasbíraly nejvíce bodů, a také šestice kvalifikantů z in-game ladderu, ve kterém budeme spotem na Last Callu odměňovat mezi březnem a srpnem každý měsíc ten nejlepší CZ/SK klan. Ten si pak bude moci ze svých členů vybrat trojici, která ho bude na LC reprezentovat (ani jeden z takto vybraných hráčů se už nebude moci souboje zúčastnit za jiný celek).

Jak tedy můžete vidět, systém není nikterak složitý. Po vás jakožto účastnících nevyžaduje žádné složité grindění turnajů, nenutí vás ani do tryhardění ladderu. Jediné, co požaduje, je zkrátka a jednoduše skill, s ním už pak postoupit není nic těžkého. Doufáme tedy, že vám tento styl kvalifikace vyhovuje a umožní vám přivítat Brawl Stars do MČR rodinky s plnou parádou. Máte-li ale nějakou připomínku či dotaz, neváhejte kontaktovat našeho hlavního admina. Jinak už tedy nezbývá než vydržet do této neděle, kdy se na vás bude těšit vůbec první Brawl Stars MČR NightCup historie!

mčr mobile
Štítky: Samsung, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend