Přejít k hlavnímu obsahu

JaMMeX konečně nachází nové působiště, do svých řad ho nabírají v iNvolute

21. 4. 2020 | 19:07 Hearthstone
JaMMeX je jedním z nejdéle hrajících českých hráčů bez angažmá. Tedy byl. Konečně si totiž našel angažmá, od nynějška bude bojovat za tým iNvolute.
Involute
Involute

Domácí Hearthstone patří svojí úrovní k tomu lepšímu, co lokální scény nabízí, což dokazuje i to, že i z naší malé země proniká do světové špičky hned několik karbaníků. Je-li tedy nějaký kvalitní domácí hráč bez týmu, není vzhledem k velkému počtu menších i větších organizací obří problém si nové angažmá najít. Jednou z mála výjimek byl ale v tomto ohledu poslední měsíce Ondřej "JaMMeX" Wohlrab.

Tento přední česko-slovenský karbaník hrával dříve za ECLOT, od svého odchodu z tohoto týmu byl ale freeagent a zprávy o jeho novém působišti ne a ne přijít. Až do dneška, na své fanpage totiž angažmá JaMMeXe oznámili v iNvolute. Tato organizace sice nepatří k těm na naší scéně nejznámějším, co se týče Hearthstone ale má rozhodně co nabídnout. V jejich minulý měsíc představené sestavě figurují známá jména, včetně třeba Matyáše "Krajda" Krajíčka. Zajímavostí tak je, že JaMMeX si nyní zahraje bok po boku s nevlastním bratrem Jana "Blizzconjan" Smutného, tedy hráče, který v ECLOT zaplnil prázdné místo právě po JaMMeXovi.

HS sekce týmu iNvolute tedy vypadá takto:

 Česká republika Kamil ''FakinAdsso'' Dvorský
 Česká republika Matyáš "Krajda" Krajíček
 Česká republika David "Valachuj" Švarc
 Česká republika Jakub "Jinaciidudlik" Studený
 Česká republika Ondřej "JaMMeX" Wohlrab

Zdroj: @involute.gg
Štítky: iNvolute
miluju videohry a hlavně ligu legend