Přejít k hlavnímu obsahu

Jarla je v čele Grandmasters, v prvních šesti zápasech prohrál jen jednou

9. 9. 2019 | 20:22 Hearthstone
Úřadující mistr České republiky Jarla začal svoji druhou sezónu v nejprestižnější dlouhodobé Hearthstone soutěži opravdu na jedničku. Po třech hracích týdnech drží v evropské skupině B první místo!
Jarla
Jarla

I ve druhé sezóně Grandmasters můžeme držet palce našemu zástupci, české barvy opět reprezentuje úřadující mistr ČR Jaromír "Jarla" Vyskočil. Soutěž má nyní za sebou již tři herní týdny, což odpovídá šesti zápasům, a pohled na pořadí ve skupině B evropské části, tedy té, která české a slovenské fanoušky zajímá nejvíce, je opravdu skvělý. Jarla totiž v celé druhé sezóně zatím zaškobrtl pouze jedinkrát a s pěti výhrami drží suverénně první místo. Změny, které druhé vydání v současnosti nejprestižnější dlouhodobé soutěže na Hearthstone scéně přináší, našemu želízku v ohni zkrátka evidentně prospívají!

Jarla

Zajímavé je to, že Jarla do soutěže ihned nevstoupil nikterak nebezpečně, po úvodní výhře proti BoarControlovi následovala ještě tentýž týden prohra s Casiem a po první sérii utkání tak držel docela průměrné skóre 1:1. Od té doby už ale náš borec nezaváhal, v následujícím týdnu si poradil jak s Bozzztonem, tak s Fenomenem a na Jarlu nestačili ani Seiko a Bunnyhoppor ve třetím týdnu. Jestli svůj dosavadní winstreak náš jediný velmistr prodlouží, budete moci sledovat již tento pátek, kdy nastoupí proti Pavlovi. Snad ještě podstatnější bude jeho nedělní utkání, ve kterém se na něj bude podruhé v této sezóně těšit BoarControl. Ten je totiž Jarlovi v tabulce nejblíže, se ztrátou jediné výhry mu patří dělené druhé místo a svou případnou výhru by tak pozici našeho reprezentanta silně ohrozil.

Hearthstone Grandmasters
miluju videohry a hlavně ligu legend