Přejít k hlavnímu obsahu

Kde najdete XP mince pro 8. týden?

16. 10. 2020 | 12:00 Fortnite
S novými výzvami se ve hře objevil i nový soubor mincí, který hráčům nabízí zkušenostní body za téměř minimum námahy. Najít je bez pomoci by mohl být kámen úrazu, takže jsme se rozhodli tímto článkem pomoci a označit vám je na mapě.
mince
mince

Na ostrově můžete najít několik druhů mincí a to zlaté, fialové, modré a zelené. Každá z nich hráči nabízí jiný počet zkušenostních bodů. S nimi můžete rovnou plnit i nové úkoly, které se dělí na týdenní a týmové. Týdenní odměňují hráče 25 000 XP a týmová výzva 50 000 XP. Přijít si na pár zkušenostních bodů zdarma můžete i díky tajné výzvě, kterou můžete splnit rovnou na třech různých stanovištích. A teď už si povíme něco k samotným mincím.

Zlatá mince se tentokrát nachází v Panther’s Prowl vedle ocasu sochy. Na fialové mince je potřeba dát si pozor, jelikož když se k nim přiblížíte, tak se roztříští na několik kusů, které musíte sesbírat v časovém limitu. Modré mince jsou zakomponovány v různých předmětech. V současné době se nacházejí v kufru, popelnici a skříni. Zelené mince jen tak poletují vzduchem, takže je velmi snadné je sebrat. Doufáme, že se vám všechny podaří bez problémů najít a že si tak přijdete k zaslouženým odměnám z Battle Passu.  

mince