Přejít k hlavnímu obsahu

MČR 2019: Fortuna ve dvou hrách navyšuje kurzy

Co by to bylo za vrchol celého ročníku domácí sezóny, pokud by si nešlo na nadcházející české mistry vsadit. V kurzové nabídce Fortuny, generálního partnera Vodafone MČR v počítačových hrách, najdeme hned čtyři tituly.
Fortuna MČR 2019
Fortuna MČR 2019

Jako první tu máme mistrovskou nabídku v CS:GO s kompletní desítkou účastníků. Dle Fortuny má nejvyšší šance na výhru eSuba, která si stále drží počáteční kurz 1.9. Druhým kandidátem na postup do finále jsou Trust.Universe, kteří od původní nabídky odskočili od Inside Games, před které se dostali i Brute.GG a ROG.eXtatus. Možnosti byly navíc v průběhu týdne rozšířeny o všech čtyřicet map základních skupin.

Fortuna MČR 2019

Nejdelší seznam najdeme samozřejmě v možnostech PUBG týmů, které po navýšení začínají už na hodně solidním kurzu 5. Do pozice favoritů jsou pasováni Inside Games a eXtatus, od kterých se nejvíce očekává zúročení zkušeností ze zahraničí. Stále jde však o PUBG, kde ani ten největší outsider není předem odepsaný.

Fortuna MČR 2019

I přes konání mimo hlavní stage nechybí v nabídce Fortuny oblíbené LoLko. Podobně jako u CS:GO je i zde největším favoritem eSuba, u které se očekává, že si to ve finále rozdá s Carzzyho mixem Srdce nehasnou. Jak samy hodnoty kurzů naznačují, od zbylé dvojice účastníků se jen dost směle dá očekávat boj o prvenství.

Fortuna MČR 2019

No a jako čtvrtý titul tu máme taktickou FPS akci jménem Rainbow Six Siege. Podle letošních výsledků je zde favoritem tým Fadee Gaming, který dříve působil pod názvy Moops nebo KaYEET. Tomu by ale dost nepříjemně mohl zatopit Lan Party Hotel. Ten jej v první kvalifikaci dokonce porazil a ukázal, že se rivala nebojí.

Fortuna MČR 2019

Do nabídky se bohužel nedostalo Teamfight Tactics, ani žádný z titulů Samsung MČR v mobilních hrách. Čeho ale naopak můžete využít, tak je celoroční akce s bonusem až 700 Kč pro nové hráče. Kdy jindy, když ne teď!

Fortuna 700 Kč
MČR 2019
Štítky: Fortuna, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.