Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone MČR v PUBG je tu již za měsíc. Kdo jej bude v letošním roce komentovat?

11. 10. 2019 | 19:17 PUBG: Battlegrounds
Ještě než se tento čtvrtek rozhodne o finální šestnáctce účastníků druhého Vodafone Mistrovství České republiky v PlayerUnknown's Battlegrounds, tak si pojďme představit jiné aktéry listopadové bitvy o titul. Žádné pořádné klání totiž nemůže chybět bez komentátorů, kteří letos budou hned tři a jejich hlas moc dobře znáte.
MČR 2019 v PUBG
MČR 2019 v PUBG

Druhý ročník Vodafone MČR v PUBG poprvé nabídl celoroční kvalifikaci, díky čemuž se domácí týmy stabilizovaly a mnohem více se dá předvídat, co nás v Brně může 9. a 10. listopadu čekat. I tak ale před posledním z posledních turnajů stále není jistá postupujících šestnáctka, protože týmy okolo 16. místa stále bojují. Mezi nimi se nachází i Mazarini, který loni se spajKKem obsadil na finále MČR komentátorské křeslo.

MČR 2019

Díky komentovaným turnajům od začátku března se u nás usadila trojice komentátorů, pro kterou skrze dlouhodobou práci sezónní finále tou největší odměnou. V Brně se tak představí stejné trio, které má letos za sebou již PLAYzone Challenge, kde ohlasy na ně byly opravdu pozitivní a nemohli jsme tak volit jinak.

Nejvíce zkušeností s komentováním má Marek 'shadye' Hovanec, který začínal na StarCraftu a nyní se věnuje CS:GO a PUBG současně. Už v loňském roce se začal sehrávat s Přemkem 'huhy' Malinou, který kromě toho, že rád píše články sám o sobě, tak toho má za sebou opravdu spoustu a komentování PUBG si oblíbil na maximum. Od jara ale můžete takřka každý týden slyšet i Pavla 'Pablitos' Řehořka, který se po kariéře v Dotě nejprve věnoval PUBG jako hráč, ale posléze se za mikrofonem opravdu našel. Celé trio doplní moderátor Zdeněk 'Rader' Princ, který s našimi komentátory utvoří analyst desk při rozhovorech a jiných rozborech.

MČR 2019 v PUBG

Devátý ročník Vodafone Mistrovství ČR v počítačových hrách nabídne klání v CS:GO, PUBG, League of Legends a Teamfight Tactics. Pokud chcete vidět v boji o český titul největší domácí hvězdy, tak v Brně nemůžete chybět! Vstupenky jsou již od léta v prodeji a zakoupit jednu ze čtyř kategorií můžete na stránkách mcrpc.cz.

MČR 2019
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.