Přejít k hlavnímu obsahu

Meme komunita je s tou herní neodlučitelně spojena, nyní to potvrzují hráči Hearthstone

29. 7. 2019 | 19:21 Hearthstone
Area 51 je jedno z nejtajuplnějších a nejstřeženějších míst na planetě, okolo kterého se točí nejedna konspirační teorie. Překvapivé tedy bylo, když se na stránkách Blizzardu před pár dny objevil Fireside Gathering s místem konání právě v prostorách tohoto areálu.
Area 51
Area 51

Area 51, oficiálně označovaná jako Air Force Flight Test Center, Detachment 3 (v překladu Výzkumné centrum leteckých sil, Oddělení 3), je jedno z nejstřeženějších míst v USA, což způsobuje, že se o něm vypráví neuvěřitelné historky. V Oblasti 51 jsou dle nich třeba uchovávána havarovaná mimozemská vozidla, jiné konspirační teorie zase tvrdí, že v prostorech tohoto výzkumného centra schází tajná celosvětová vláda. Tyto teorie jsou v současnosti již kultovní a před pár týdny se také staly základem pro Facebookovou událost Storm Area 51, They Can't Stop All of Us (v překladu Naběhněme na Area 51, všechny nás nezastaví) od populární stránky Shitposting cause im in shambles. Zareagovat na tento event stihlo bezmála 3,5 milionů lidí a toto číslo stále roste.

Fireside Gatherings

Tato událost stojí za tím, že v poslední době se právě Area 51 či přímo tomuto "útoku" na ni věnuje nemalé množství memů a tomuto trendu se nevyhnula ani herní komunita. Opravdu husarský kousek provedla třeba partička hráčů Hearthstone. Ta si totiž přímo v prostorech Area 51 zaregistrovala Fireside Gathering, komunitní setkání, které normálně probíhá třeba v hospodách a kavárnách. Tento vtípek dokázal projít přes kontrolu Blizzardu a na stránkách zůstává i nyní. Datum konání tohoto Gatheringu souhlasí s tím samotné události, během raidu tak budete mít skvělou možnost jak se odreagovat. Co je totiž lepší přestávka od souboje s americkými vojáky, než pár her v Hearthstone se svými spolubojovníky?

miluju videohry a hlavně ligu legend