Přejít k hlavnímu obsahu

Mobilní verze Teamfight Tactics se blíží! Kdy vyjde?

27. 12. 2019 | 20:05 Teamfight Tactics
Jako součást oslavy desátéhl výročí League of Legends byla oznámena také mobilní verze Teamfight Tactics - autobattle hry, která si na PC získala obrovskou popularitu. Nyní se vše začíná vyjasňovat a na mobil by mělo TFT dorazit již na konci května.
TFT Mobile
TFT Mobile

Mód v League of Legends se dá považovat za plnohodnotnou hru, která baví obrovská kvanta hráčů po celém světě. Na TFT totiž přesedlali nejen hráči samotného League of Legends, ale také například Hearthstone či jiných karetních her. Už při oznámení jsme věděli, že hra půjde hrát na mobilu už v roce 2020, ale nyní máme konkrétní datum - 31. května. S tím přišel Stephen "Mortdog" Mortimer, jeden z vývojářů samotného Teamfight Tactics. Právě do tohoto dne by měla být hra vydána a není vyloučeno, že půjde hrát už o několik dní dříve. 

V mezidobí si hráči mohou užívat Set 2, který přinesl obrovské změny postav a předmětů, nebo úplně nové jednotky a třídy. Mobilní verze bude propojená s tou pro PC, takže uživatelé budou hrát proti stejně dobrým protihráčům jak na mobilu, tak na PC. V současnosti na hraní TFT není třeba nijak silný počítač, takže je dostupné pro drtivou většinou hráčů. Bude tedy zajímavé sledovat, jak si hra povede při rozšíření na mobilní telefony.