Přejít k hlavnímu obsahu

Největší LAN akce roku spouští registrace!

Největší domácí BYOC akce, po které komunita dlouhé roky volala, konečně přichází na scénu. Brněnská metropole v červnu přivítá stovky hráčů, kteří si svá místa mohou registrovat již nyní.
PLAYzone Challenge
PLAYzone Challenge

BYOC akce stály za zrodem velké herní komunity, jakou ji známe právě dnes. Původní LANky mají dlouholetou historii a právě proto jsme se rozhodli vrátit zpět ke kořenům a uskutečnit první ročník PLAYzone Challenge, největší české BYOC akce roku. Místem konání bude pavilon G2 brněnského výstaviště v termínu 21. až 23. června.

Hlavním lákadlem celého eventu budou hlavní turnaje v pětici her: Counter-Strike: Global Offensive, PlayerUnknown’s Battlegrounds, HearthstoneFortnite a League of Legends. Pro první tři jmenované bude kromě finančních odměn připravena i nejvyšší dotace bodů do MČR v počítačových a mobilních hrách 2019. Připraveny ale budou také doprovodné turnaje o zajímavé ceny, a to v nejrůznějších populárních titulech i jejich méně tradičních formátech. Přesný seznam všech doprovodných turnajů, stejně tak i výše garantované dotace hlavních turnajů, budou oznámeny později na oficiálním webu akce. Koncept akce ale počítá i s běžnými pařany či partami kamarádů, kteří chtějí na místo dojet a tři dny se nerušeně bavit dle jejich gusta. Pokud byste chtěli další hráče své krevní skupiny teprve najít, doporučujeme využít facebookovou událost PLAYzone Challenge 2019.

PLAYzone Challenge 2019

Registrace míst je spuštěna již nyní na www.pzchallenge.cz/registrace-mista, kde až do 30. dubna běží v rámci první vlny prodeje vstupenek sleva 100 Kč na vstupné. K dispozici jsou tři varianty, Standard, Premium a All Inclusive, které se liší nabízeným obsahem, ať už jde o hrazené parkování přímo u pavilonu nebo dokonce plně vybavené herní místo s počítačem, monitorem a židlí. Návštěvníci akce si mohou na sobotu a neděli za pouhých 99 Kč zakoupit vstupenku, díky níž na místě budou moci sledovat zápasy nebo se zabavit na přítomných atrakcích. Ve vyhrazených prostorách pak pro ně i hráče bude připravena stravovací zóna s nabídkou jídel i pití. V sobotu večer pak bude pro všechny účastníky probíhat společná komunitní Red Bull esport párty.

Na závěr bychom vás rádi obeznámili s možností podpory celé akce a jednotlivých turnajů po vzoru The International. V sekci www.pzchallenge.cz/podpor-turnaj je možné finančně přispět na výši prize poolu hlavních turnajů, a to formou zakoupení unikátního trička nebo čistě peněžní dotace. Příspěvek je od minimální výše 100 Kč a může být věnován do cen konkrétní hry nebo bez určení a tím pádem rozdělen mezi všechny turnaje. Z vybraných částek jde celých 100 % do prize poolu, z každého trička minimálně 100 Kč.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.