Přejít k hlavnímu obsahu

Ninja zuří nad sílou Starkových robotů

7. 10. 2020 | 08:00 Fortnite
Určitě se vám už stalo, že jste přistáli ve Stark Industries a než jste se rozkoukali, byli jste eliminováni. Bohužel, ne vždy jste zemřeli rukou protihráče, ale rukou Starkova robota.
stark
stark

O tom, že jsou Starkovi roboti obdařeni nevídanou sílou, vám jistě říkat nemusíme. Aktuální sezóna je téměř v polovině, takže jsme za dobu jejího trvání byli svědky přidání nových lokací a postav. Jednou z nich je Iron-Man, který se pravidelně spawnuje ve Stark Industries se svými roboty. Ti dali zabrat i samotnému Ninjovi, který jejich sílu neocenil. Dá se říct, že se spíš pořádně naštval! Bohužel pro něj se jednomu z těchto robotů podařilo eliminovat ho a zahodit tak šanci na výhru. Hned poté prohlásil, že roboti “zničili jeho herní zážitek”. 

Na druhou stranu musíme říct, že jeho zlost je oprávněná, jelikož se poslední dobou roboti potýkají s četnými herními chybami, na jejichž opravu se teprve čeká. Je také pravdou, že roboti jsou jaksi přemnoženi, a tak je jejich eliminace o to těžší. Ninja není první ani poslední hráč, který si chyb všiml, a tak můžeme doufat, že si vývojáři s jejich opravou pospíší. Máte i vy nějakou negativní zkušenost s roboty? Pochlubte se do komentářů.  

Štítky: Ninja, stark