Přejít k hlavnímu obsahu

Nový Hearthstone rok bude bude ve znamení draka a přinese spoustu změn

28. 2. 2019 | 22:27 Hearthstone
První expanze roku 2019 se blíží mílovými kroky a spolu s ní do Hearthstone vstoupí i nový herní rok. Jeho téma a změny, které přinese, byly dnes konečně oznámeny!
HS
HS

Po Roku havrana do hry přichází Rok draka a mimo jiné s sebou přinese rotaci karet. Zatímco o tom, že do Wildu půjdou expanze Journey to Un’Goro, Knights of the Frozen Throne a Kobolds & Catacombs nebylo pochyb, nejasno bylo v případě tzv. Hall of Fame, tedy karet z Classic a Basic setu, které také odrotují.

Odchodu ze Standard módu se nakonec dočká mininon za pět many pro Warlocka Doomguard, spell na Paladina Divine Favor a také Druidí spell Naturalize. Normálně by to bylo vše, neplánované rotace se ale letos týkají také dalších karet, do Wildu předčasně odchází Baku the Mooneater, Genn Greymane a také karty, pracující na stejné mechanice, které by bez této dvojice byly opravdu k ničemu. 

Hints

Rotaci karet lze bez mrknutí oka označit za nejzásadnější změnu, rozhodně ale není jediná. Blízzard při příležitosti představení Roku draka také odhalil plány pro budoucnost single player hraní. Letošní Solo Adventures budou vycházet z oblíbeného Dungeon Run a do hry se spolu s nimi vrátí i placení za otevření některých křídel. Nové karty ale v Adventurách objevovat nebudete, za odměnu na vás totiž budou čekat packy.

A ani tím chystané změny nekončí, v Blizzardu se rozhodli také pro zlehčení cesty za zlatým hrdinou, nově se do cíle 500 výher budou počítat i ty z arény. Úpravy čekají také na in-game deck builder, který by dle slov samotných vývojářů měl být chytřejší. Víc velkých změn pro nás už Blizzard neodhalil, když ale uvážíme, že esport plány pro rok 2019 už venku nějakou tu dobu jsou, je toho opravdu hodně! Co zaujalo nejvíce vás?

miluju videohry a hlavně ligu legend