Přejít k hlavnímu obsahu

OFICIÁLNĚ: PUBG tým Moops se vrací pod eXtatus

8. 10. 2019 | 12:41 PUBG: Battlegrounds
Jedna sága je u konce. Tým ve složení Hawki, Kejdoran, Double a RedgieBeardo se po dvou měsících vrací tam, kde strávil první polovinu letošní sezóny, do eXtatus.
eXtatus PUBG
eXtatus PUBG

Psalo se 3. srpna, když po postupu do druhé nejvyšší evropské PUBG ligy Contenders opustil tým v čele s Dominikem 'Hawki' Grygou organizaci eXtatus. Novou destinací se stal ambiciózní Team Moops, kde hráčům byly poskytnuty podmínky, které jsou nezbytné k hraní naplno. Sice ne na plný úvazek, ale i tak dostatečně.

Jako poloprofesionální tým tak pod křídly Moops vstoupili Hawki a spol. do Contenders, kde po výhře skupiny B přišel tvrdý střet s realitou a poslední místo ve finále. To už kluci věděli, že nebudou mít dostatek bodů potřebných k postupu na Vodafone MČR 2019, což je donutilo jednat. Jednou z možností byl i návrat do eXtatus a právě ten se potvrdil již minulý čtvrtek, když tým pod staronovým názvem nastoupil do posledního otevřeného turnaje v rámci MČR a stvrdil tak přestup zpět do MČR slotu organizace.

Moops - eXtatus

Ačkoliv to vypadalo, že rozchod tohoto PUBG týmu a Moops by mohl být složitý, tak tomu tak nakonec nebylo. Jak sdělil sám Hawki ve svém vyjádření, po odchodu jednoho z hlavních manažerů se začalo rozmáhat neplnění slibů a dohod ze strany organizace. Nic tedy klukům nebránil v tom, aby se vrátili do eXtatus, jejichž barvy budou jako jedni z favoritů hájit právě na vyvrcholení domácí sezóny na Vodafone Mistrovství České republiky, pro které uzavřely spolupráci. Další budoucnost, potažmo i v Evropě, je ale zatím ve hvězdách.

Obnovená sestava týmu eXtatus:

 Česká republika Dominik 'Hawki' Gryga
 Česká republika Luboš 'Kejdoran' Mráček
 Česká republika Vojtěch 'Double' Ptáček
 Slovensko Filip 'RedgieBeardo' Tutko

Kompletní vhled do celé situace na své fanpage sepsal kapitán týmu. Pokud vás tak celá situace zajímá dopodrobna, počíst si vskutku obsáhlé vyjádření na téma MČR, obou organizací, působení v Contenderu i chování hráčů můžete přímo na Hawkiho fanpage, skrze které dnes celé oficiální oznámení přestupu proběhlo.
 

MČR 2019
Štítky: eXtatus, Team Moops
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.