Přejít k hlavnímu obsahu

OG jsou konečně kompletní, posledním členem sestavy je izraelský talent flameZ

10. 4. 2021 | 09:30 Counter-Strike 2
Populární tým OG má po měsíci přestavby konečně kompletní sestavu! AleksiB sáhl po teprve 17letém Izraelci flameZ, pro kterého je to další velký kariérní krok.
FlameZ
FlameZ
Zdroj: OGs.gg

Tým OG se rozhodl po IEM Katowice udělat první radikální změnu v sestavě od svého složení, když se rozhodl zareagovat na řadu neúspěchů z přelomu roku. Po více jako roce se tak s týmem rozloučil francouzský veterán Nathan "NBK" Schmitt, kterého nedlouho poté následoval i Jordánec Issa "ISSAA" Murad. 

Po dlouhém čekání však OG oznamují nového člena, kterým je izraelský supertalent Shahar "⁠flameZ⁠" Shushan. Ten patří ve svých 17 letech mezi největší mladé talenty a překážkou pro něj není ani původ z tohoto nezvyklého regionu. Nejvíc dal o sobě vědět svým působením v Endpoint, kde s ratingem 1.13 byl největší hvězdou svého týmu. Spousta expertů i fanoušků navíc věří, že po vedením Aleksiho "aleksiB" Virolainena dokáže ještě více rozvinout svůj potenciál. Shahar nakonec dostal přednost před polským střelcem Michalem "MICHU" Müllerem, o kterém se dosud mluvilo jako o nejpravděpodobnější posile.

Sestava OG je tak konečně kompletní. Kromě flameZe se stal již před časem novou posilou bývalý hráč Heroic Nikolaj "⁠niko⁠" Kristensen, který uspěl v try-outu během ESL Pro League.

Teď po příchodu Nikolaje a Shahara do sestavy konečně cítíme, že můžeme posouvat tým na tu nejvyšší úroveň Counter-Striku. Shahar je úžasný, talentovaný a mladý hráč, který už teď rozumí tomu, co obnáší hrát na té nejvyšší úrovni, a my jsme rádi, že mu můžeme poskytnout prostor a prostředky k tomu, aby mohl kvést ještě víc. Tým je hladový po pořádném soutěžení.

- Charlie Debs, CEO OG

Svou premiéru zažijí OG již toto úterý, kdy si zahrají proti Astralis v turnaji BLAST Premier Spring Showdown. V něm se představí také Endpoint, kde mezeru po flameZ zaplní Thomas vracející se z americké štace v týmu Envy.

Sestava týmu OG pro nadcházející turnaje je následující:

 Finsko Aleksi "⁠Aleksib⁠" Virolainen
 Velká Británie Mateusz "⁠mantuu⁠" Wilczewski
 Dánsko Valdemar "⁠valde⁠" Bjørn Vangså
 Dánsko Nikolaj "⁠niko⁠" Kristensen
 Izrael Shahar "⁠flameZ⁠" Shushan

 Dánsko Casper "⁠ruggah⁠" Due (coach)

 

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.