Přejít k hlavnímu obsahu

MICHU je blízko tomu, aby se stal pátým hráčem OG

24. 3. 2021 | 18:05 Counter-Strike 2
Podle polských zdrojů je tým OG krůček od toho, aby podepsal svého pátého hráče. V nedávné době totiž prošli dvěma změnami, po kterých tým opustili ISSAA a NBK-. Jejich první akvizicí byl dánský niko, a právě posledním dílem do skládanky by údajně měl být polský MICHU, který naposledy hájil barvy Envy.
MICHU
MICHU
Zdroj: ESL

V posledním měsíci jsme mohli být svědky dvou změn v řadách OG. Po stagnujících či dokonce klesajících výkonech tohoto evropského mixu zamířil na lavičku jako první francouzský veterán Nathan "NBK-" Schmitt. Místo něj OG zkoušeli hrát s Nikolajem "niko" Kristensenem, který nakonec s týmem podepsal kontrakt a stal se tak plnohodnotným členem sestavy. Jedna změna ovšem nebyla dostatečná, takže den před tím, než nika podepsali, se dal na odchod Issa "ISSAA" Murad a jejich tým se tak ocitl zase ve čtyřech.

Údajným pátým hráčem se má stát Michał "MICHU" Müller, kterého jsme mohli v poslední době vidět hrát v polském mixu po boku Pawła "byali" Bielińskiho. Ještě předtím však reprezentoval týmy jako Envy a Virtus.pro, ovšem ani jedno z těchto angažmá nepřineslo kýžené ovoce. I přes nepříznivé výsledky v obou týmech byl MICHU hráčem, který si udržoval svůj standard a byl schopen podávat slušné výkony. Nejspíš i to je ten důvod, proč o tohohle dvaceti čtyř letého střelce má OG zájem.

Sestava OG by měla údajně vypadat takto:

 Finsko Aleksi "⁠Aleksib⁠" Virolainen
 Velká Británie Mateusz "⁠mantuu⁠" Wilczewski
 Dánsko Valdemar "⁠valde⁠" Bjørn Vangså
 Dánsko Nikolaj "⁠niko⁠" Kristensen
 Polsko Michał "MICHU" Müller

 Dánsko Casper "⁠ruggah⁠" Due (coach)

Zdroj: HLTV.org
Štítky: MICHU, OG
Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.