Přejít k hlavnímu obsahu

Opat04 dostal po měsíčním trestu další ban, co se stalo tentokrát?

6. 7. 2020 | 21:25 Twitch.tv
Prvotní vlna banů na Twitchi zdánlivě povolila a tak i streameři na domácí scéně měli chvíli klid. Opat, který si před měsícem vysloužil ban za nenávistný projev, se také konečně mohl vrátit ke streamování, avšak dlouho mu to nevydrželo. Co český streamer provedl tentokrát a kdy ho znovu uvidíme?
Opat04 ban
Opat04 ban

Je tomu už měsíc, kdy si český League of Legends streamer, Opat04, vysloužil svůj první ban na Twitchi. Trest si rovnou odnesl na celých 30 dní, protože se ho tým Twitche rozhodl potrestat za jeho údajný nenávistný projev, čímž hrubě porušil pokyny pro komunitu. Opat je známý pro svoji výbušnou povahu a kontroverzní výstupy, takže bylo vlastně otázkou času, kdy si nějaký ten ban za svůj slovní projev odnese. Údajně se ostře vyjádřil vůči svým spoluhráčům a použil při tom rasistické výroky, co však provedl nyní?

Měsíc od prvního banu již uplynul a Opat se mohl s radostí znovu pustit do streamování, což tedy udělal a na streamu neměl klasicky o diváky nouze. Když se ovšem chystal 6. července na svůj další stream, čekala ho nemilá zpráva ze strany Twitche. Opat totiž na svém streamu přichystal intro a mezitím si odskočil, avšak vrátil se rovnou ke zmíněnému vyjádření o dalším porušení zásad. Nakonec na Instagramu sdílel zprávu, že jej Twitch zabanoval kvůli dovolení obtěžování při vysílání ze strany někoho jiného nebo diváků. Trest si tentokrát bude odpykávat pouze jeden den, takže bude brzy zpátky a snad si dá větší pozor na svůj vlastní chat.

Štítky: Opat04