Přejít k hlavnímu obsahu

Patch 1.10 v noci přinesl do hry Act III s hromadou změn a novou mapou!

14. 10. 2020 | 08:00 VALORANT
S nejnovějším patchem 1.10 se do hry konečně dostane nový akt, který do hry protlačí spoustu hojně diskutovaných změn, jež se dotýkají převážně kompetitivních zápasů. Můžeme se však těšit i na novou ledovou mapu Icebox, kterou však na rankedech ještě nějakou dobu neuvidíme. Ke konci měsíce se k nám ve hře navíc přidá nejnovější agentka Skye!
Valorant Patch 1.10
Valorant Patch 1.10

Konečně je tady nový patch 1.10, který přináší dlouho očekávaný nový akt, který nám kromě nové mapy a agentky nabídne také hromadu nových změn, jež hru pravděpodobně ovlivní v opravdu velké míře. Zdali k lepšímu nebo horšímu, to je stále ještě ve hvězdách. Každopádně k dispozici bude nová ledová mapa Icebox, na kterou si v kompetitivních zápasech budeme muset ještě nějaké ty dva týdny počkat, na druhou stranu bychom se s ní ale měli setkat daleko častěji v nehodnocených hrách!

Co dalšího nás čeká v nejnovější aktualizaci? Dočkáme se již řečených rozsáhlých změn, které zásadně ovlivní požitek z her, hlavně tedy těch hodnocených – detailně si je můžete pročíst v našem článku. Ve zkratce se jedná o přísnější frontu zápasů, možnost volby preferovaného serveru a výrazné změny v climbování od Immortalu nahoru. Změnou si také projde herní mód Deathmatch, ve kterém se navyšuje počet hráčů z 10 na 14 a celkově se zdokonaluje kvalita celého módu.

Tradičně se setkáme s množstvím dalších změn, které se pozitivně odrazí na kvalitě našeho požitku ze hry a celého klienta. Můžeme se tak těšit na kvalitnější minimapu, nemine nás ani opravdová nadílka vylepšeních observer módu v turnajovém režimu a nevyhneme se ani spoustě dalších úprav, oprav, ale i bugfixů, které se tentokrát točí převážně kolem cvičné střelnice, jejichž celý seznam si můžete pečlivě pročíst zde

VALORANT Update