Přejít k hlavnímu obsahu

PiXeL1K uspěl na tryoutu a podepsal v zahraničním týmu

16. 4. 2020 | 10:00 PUBG: Battlegrounds
Před deseti dny jsme vás informovali o PiXeL1Kově situaci a zkouškách v zahraničních týmech. Ta první se překvapivě brzo stala úspěšnou a ostatní byly smeteny ze stolu. Elitní český hráč tak po rozpadu Inside Games má jasno o své budoucnosti.
TomiL + PiXeL1K
TomiL + PiXeL1K

Miloslav 'PiXeL1K' Feik měl několik možností, jak bude vypadat jeho budoucnost. Na rozdíl od jiných totiž zůstal věrný PUBG a se spuštěním Closed Bety nezamířil na Valorant. Volbou číslo jedna byl od začátku tým Tempus, kde byl na zkoušce spolu s TomiL. V jeho barvách si zahrál turnaj 303 Royale nebo Fragleague, kde se ukázal jako velice platný přídavek do sestavy. Druhou možností byl tým Raise Your Edge, kteří ale procházejí vícero změnami a budoucnost tam není tak jasná, jako u Tempus. Kromě toho přiletěla i nespecifikovaná nabídka ze Severní Ameriky, u které se dá očekávat, že finančně výhodná by byla, ale z hráčského pohledu asi ne.

Sám hráč se na Facebooku vyjádřil, že si myslel, že oficiální představí nového působiště bude dávat třeba až za měsíc. Fakt, že je jasno takhle brzo, jen ukazuje, že je PiXeL1K volbou číslo jedna a nové složení si opravdu sedlo. Český hráč do Tempus míří i s norským hráčem TomiL a společně doplní dánské duo Wookiebookie, Clib. Jejich kalendář je na nejbližší dny a týdny opravdu nabitý a sehrávání tedy budou mít hezky propletené různými turnaji. Kromě výše zmíněných 303 Royale a Fragleague jsou nyní ve třetím kole finské PUBG Spring Challenge. Více informací o jednotlivých hracích dnech, a co bude možné sledovat, najdete na sociálních sítích PiXeL1Ka.

Aktuální sestava týmu Tempus:

 Dánsko Nikolaj 'Clib' Haugaard
 Dánsko Peter 'Wookiebookie' Lassen
 Česká republika Miloslav 'PiXeL1K' Feik
 Norsko Tomi 'TomiL' Lindback

Štítky: PiXeL1K, Tempus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.