Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Podcast nabídne rozlučkový rozhovor se Skerim

2. 9. 2020 | 15:00 Hearthstone
Ne každá hvězda musí mít desetitisíce fanoušků. Černá práce je možná tou nejtěžší a nejméně doceněnou, o čemž moc dobře ví své skeri93, který byl od roku 2016 našim hlavním adminem Hearthstone a dalších mobilních her. Nyní však dává své sbohem, a proto jsme si jej na závěr pozvali pro závěrečný rozhovor v rámci PLAYzone Podcastu.
PLAYzone Podcast
PLAYzone Podcast

Ondřej 'skeri93' Škeřík přišel do PLAYzone před 4 lety a z pozice řadového admina se dostal až do jádra celého týmu, díky čemuž si splnil svůj klukovský sen, živit se hrami. Tahle pouť je nyní sice u konce, ale Skeri má jistě stále co vyprávět. Nemohli jste tedy jinak, než se pomyslně rozloučit společným rozhovorem v PLAYzone Podcastu, na který se můžete těšit klasicky ve středu, a to 2. září od 17:30. Součástí více než hodinového talku bude také premiéra Skeriho posledního natočeného rozhovoru ze Samsung Midseasonu, kterou on sám uvidí vůbec poprvé. Je tedy otázkou, jestli bude tenhle podcast plný emocí, ale určitě víme, že bude stát za to.

Pokud byste živé vysílání nestihli, tak nezoufejte, všechny díly PLAYzone Podcastu s Tučňákem a huhym posléze nahráváme do archivu na našem webu a také na další oblíbené platformy, jako je třeba Spotify.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.