Přejít k hlavnímu obsahu

Pokrovac pokračuje v profesionální kariéře u českého celku SINNERS

21. 2. 2020 | 18:53 Legends of Runeterra
Pokrovac se nedlouho po otevření bety Legends of Runeterra stal hned středem pozornosti díky svým úspěchům a celosvětovým prvenstvím. Český šampion tak hned zaujal řadu esportových týmů a my nedočkavě čekali na jeho vyjádření – a to je konečně tady! Karetní hvězda oficiálně posiluje český tým SINNERS.
SINNERS Pokrovac
SINNERS Pokrovac

Není tomu dlouho, co nám Mikuláš 'Pokrovac' Dio poskytl rozhovor, ve kterém se nám svěřil, že má několik nabídek na spolupráci, mezi nimiž byly esportové týmy, a to jak české, tak i zahraniční. Mezi potenciálními adepty byl i český tým Entropiq, a my byli zvědavostí bez sebe, ke které nabídce se spíše přikloní. Českému hráči velice chyběl esport a profesionální úroveň hraní, jak sám říká, Hearthstone je pro něj už mrtvý a další hry, kterým se věnoval, jako Teamfight Tactics, stále esport postrádají.

SINNERS Pokrovac

Česká hvězda se ale konečně dočkala a k našemu lehkému překvapení nezvolila ani zahraniční spolupráci, ani tým Entropiq, ale českou esportovou novinku SINNERS. To, že je tato organizace na scéně nováčkem, jí ale vůbec neubírá na kvalitě, naopak má velice schopné a zkušené hráče a svými výkony nás přesvědčili, že jsou domácí jedničkou. Své ambice čeští borci potvrdili už při složení CS:GO teamu, který hned při své premiéře vyhrál zahraniční akci. A co si víc pro jejich LoR sekci přát, než právě Pokrovace! Mistr světa v Hearthstone a držitel světových rekordů LoR je skvělou vizitkou a silným přírůstkem pro celou instituci.

Někteří z vás již tuto spolupráci nejspíš odhadli, když nás SINNERS lákali svým teaserem na nového člena týmu.

V pátek 21. února přestal konečně Pokrovac s tajnůstkařením a rozsoudil naše dohady o jeho budoucí spolupráci svým oficiálním statusem, že se přidává k domácímu celku SINNERS, a my očekáváme velké věci. Gratulujeme a přejeme štěstí jemu i celému týmu do budoucích zápasů! 

Štítky: pokrovac, SINNERS