Přejít k hlavnímu obsahu

PoweR díky dobrému umístění na ladderu postupuje na Masters Tour v Arlingtonu

1. 11. 2019 | 22:05 Hearthstone
Říjen je u konce a s ním i sezóna na ladderu v Hearthstone, která byla pro CZ/SK scénu nepochybně úspěšná. Na úspěch v ní totiž dosáhl eSubák PoweR, který si díky umístění v TOP 10 zajistil postup na první zastávku Masters Tour příštího roku!
HS Masters Arlington
HS Masters Arlington

Pro letošek už žádná další zastávka Hearthstone Masters Tour v plánu není, zato je ale v plném proudu kvalifikační cyklus na první tour stop roku 2020, který se odehraje v Americe, konkrétně v texaském Arlingtonu. A v souboji o postup se daří i našincům! V polovině října se dokázal přes dostatečný počet dobrých umístění v online kvalifikacích probojovat do Texasu Faeli a své místo má v Arlingtonu jisté i Jarla, jakožto jediný domácí velmistr.

Samsung MČR mobile

K této dvojici, která nás mimochodem bude reprezentovat i na letošních HGG, se nyní po konci říjnové sezóny na ladderu připojuje Daniel "PoweR" Strmiska. Tento reprezentant eSuby totiž dosáhl na desáté místo, díky čemuž se s přehledem vejde do TOP 16, na kterou čeká každý měsíc pozvánka na nejbližší zastávku Tour. Už teď je tedy jasné, že i do Arlingtonu vyrazí nemalá domácí výprava. A kdo ví, třeba se počet kvalifikovaných našinců ještě zvětší.

miluju videohry a hlavně ligu legend