Přejít k hlavnímu obsahu

Přichází další domácí turnaj ve StarCraftu. Připoj se taky!

21. 10. 2019 | 14:50 StarCraft 2
Na legendární StarCraft rozhodně nezapomínáme, jelikož je vidět věrnost komunity této hře a poměrně nedávná BYOC akce PLAYzone Challenge toho budiž důkazem.
StarCraft 2
StarCraft 2

Nyní se chystá další velký turnaj, tentokrát na online bojištích, kde se 27. října odehraje PLAYzone StarCraft II turnaj. Online turnaje sice atmosférou asi nikdy nedosáhnou takového pozdvižení, jako boj na LAN akcích, ale i přesto doufáme, že tuto možnost zasoutěžit si o zajímavé ceny uvítáte. Konkrétně se bude hrát o praktické mikrofony Trust Madell Desk Microphone a stylové podložky pod myš MIONIX SARGAS S

Celý turnaj budete moci sledovat na kanále CoolPrima, kde se o komentář postará Jan "Pharaphobia" Drlý! Bude se hrát double elimination s tím, že winner bracket se bude hrát formátem BO3, mezitímco v losers bracketu půjde jen o surové BO1 o přežití. Od semifinále se bude přecházet do stylu BO5, který vydrží i pro samotné grandfinále. Tak pojďte zabojovat a ukažte, že máme na další PLAYzone Challenge znova uspořádat turnaj v SC2! Pokud nechcete, aby vám cokoliv z StarCraft světa uniklo, přidejte se k nám na našem komunitním Discordu.

MČR