Přejít k hlavnímu obsahu

Příští tři neděle přinesou nadupané turnaje v Brawl Stars

3. 1. 2020 | 18:40 Brawl Stars
Rok 2020 odstartujeme s Brawl Stars. První tři neděle v lednu přinesou každá jeden turnaj, v němž budete moci jako domácí BS komunita ukázat, že je nutné vámi počítat!
Výchozí obrázek

Nejpopulárnější mobilní hry současnosti? Těch je opravdu hodně, ať už byste ale skládali jejich seznam jakkoliv, nemáte prakticky žádnou možnost z něj opomenout Brawl Stars. Tato real-time multiplayer soubojová hra kombinující v sobě prvky strategie i střílečky od finského studia Supercell má nejen obří komunitu klasických hráčů, ale také rozjetou esportovou scénu. A jak je na tom Brawl Stars u nás? Právě to se pokusíme zjistit! 

Brawl Stars

Připraveno pro vás totiž máme trojici jednotlivých komunitních turnajů, ve kterých si budete moci odzkoušet různé taktiky, ukázat, že na CZ/SK scéně patříte k nejlepším, či si prostě užít trochu té srandy. A samozřejmě také jako článek komunity přijít dokázat, že o pravidelné BS NightCupy máte zájem! Hrát se bude vždy v neděli, se startem již tu příští, tedy pátého ledna. Registrovat se na tento turnaj můžete zde.

Štítky: Brawl Stars
miluju videohry a hlavně ligu legend