Přejít k hlavnímu obsahu

První letošní šance postoupit do Evropy je tady

10. 1. 2020 | 18:03 PUBG: Battlegrounds
Berlín bude v dubnu hostit první oficiální turnaj PUBG Global Series a my již dnes známe termíny kvalifikací. Česká republika a Slovensko patří do regionu Europe West, pro nějž začnou kvalifikační boje o posledním lednovém týdnu.
PGS Berlin
PGS Berlin

32 nejlepších týmů z celého světa v dubnu potká v Berlíně, aby se utkalo o první světový titul PUBG Global Series. Tento nízký počet týmů však znamená opravdu těžkou kvalifikaci, do které se sice může zapojit naprosto každý, ale síto je opravdu hrubé. Vše pro náš region začíná 27. ledna, kdy až do 9. února budou probíhat otevřené kvalifikace. První dvě kola budou BO5, další tři už poté BO12. Z této části postoupí osm nejlepších týmů do uzavřené části kvalifikace, kam se připojí pozvané týmy z loňského Contenderu, včetně našich.

Po dvanácti hrách postoupí z této už dostatečně pokročilé fáze osm nejlepších týmů do samotného online finále. To nabídne kolik slotů v závěrečné offline části kvalifikace? Pouze čtyři. Projít skrze kvalifikaci až do Berlína bude více než náročné a kromě notné dávky skillu to bude chtít i pořádnou porci štěstí. Přímo ve studiích v Berlíně pak tyto úspěšné online kvalifikanty doplní týmy ze samotné PUBG Europe League. No a tady už se po dlouhých bojích bude konečně hrát o místenku na velkolepém turnaji jménem PGS Berlin.

Registrovat se mohou týmy již nyní kliknutím na obrázek níže, připraveno je až 1024 slotů, takže své místo najde opravdu každý. Důležitou informací, která ale není oproti dřívějším kvalifikací novinkou, je věkové omezení, kdy nesmí nastoupit žádný hráč mladší 18 let. Uzávěrka soupisek je den před startem prvního kola, 26. ledna, kdy už Inside Games musejí mít jasno o svém čtvrtém hráči, nebo ex-eXtatus o svém novém názvu.

PGS Berlin
Zdroj: pubg.com
Štítky: PGS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.