Přejít k hlavnímu obsahu

PUBG Labs představuje nový herní mód: Bluehole

6. 12. 2019 | 08:10 PUBG: Battlegrounds
Vývojáři PUBG využívají svůj projekt PUBG Labs opravdu na maximum, kromě testování hodnocení hráčů pro budoucí ranked mód nyní na pár dní přichází zcela nový režim, ve kterém budete vždy přesně znát pozici následující zóny. Má to však jeden háček.
Bluehole
Bluehole

Nový mód s názvem Bluehole totiž doprostřed safe zóny umístí další modrou zónu, která bude ukazovat pozici další safe zóny. V tohle módu tak nebude možné v první fázi najet doprostřed, jít si uvařit kafe, nachystat večeři a vrátit se s klidem před late game. Od 6. do 9. prosince (v našem časovém pásmu) si budete moci vyzkoušet tento experiment, který vás donutí hrát po celou hru vždy kraje, a permanentně se tedy hýbat. Daleko méně by tedy mělo rozhodovat štěstí na zónu a hráči se budou moci více spolehnout na střelecké dovednosti. Třídenní testování je určené k získání zpětné vazby, po které by z Bluehole jednou mohl vzniknout trvalý herní režim.

A jak to teda bude fungovat? Od první po všechny následující zóny, kromě té úplně poslední, se v každé zóně objeví ještě jeden modrý kruh, který bude o velikosti následující bílé zóny, jejíž pozici bude o krok napřed jasně vytyčovat. Poškození vnitřní modré zóny bude stejné, jako má okolní modrá zóna pro danou fázi hry. Aby hrála lépe odsýpala, veškerý spawn rate bude zvýšen o 0.5x a rychlejší bude i zvedání knocknutých spoluhráčů, které potrvá pouze čtyři sekundy. Režim bude dostupný pouze pro čtyřčlenné squady, a to pro TPP i FPP, maximální počet hráčů bude podobně jako u turnajů 64. Pro zapojení se stačí jen zvolit mód v menu nad tlačítkem START.

Tento experimentální herní režim otevírá nové možnosti a způsoby, jak se dá hrát PUBG efektivně. Kdo ví, třeba to bude tou správnou trefou do černého. Určitě bychom vám minimálně vyzkoušet mód Bluehole doporučili.

Bluehole
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.