Přejít k hlavnímu obsahu

RedgieBeardo posiluje Inside Games

10. 10. 2018 | 19:14 PUBG: Battlegrounds
Bronzový tým slovenského mistrovství vítá ve svých řadách novou posilu, známého streamera a hráče Filipa "RedgieBeardo" Tutka.
Výchozí obrázek
IG RedgieBeardo

RedgieBeardo je na domácí scéně proslulý především jako streamer, po boku Mazariniho má za sebou i úspěšně působení ve Twitch Rivals. Spolu s ním si také zahrál za Kings of Sosnovka, což byl Redgieho poslední oficiální tým. Hráč se zkušenostmi ze slovenské reprezentace se parádně prezentoval i na víkendovém Mistrovství Slovenska, kde se sice jeho tým ZULULS neprobojoval na medailové pozice, on však nezklamal a i tyhle výkony mu nakonec vynášejí přestup právě do bronzového týmu z MSR.

Kdo sledoval výsledky, jistě tuší, že řeč je o Inside Games, kde Filip 'RedgieBeardo' Tutko nahrazuje Marka 'HaziQQ' Tůmu. Ten se na zmíněné mistrovství z osobních důvodů na poslední chvíli nevypravil, díky čemuž tým musel hledat na poslední chvíli náhradu. Tyto potíže zřejmě Haziho nyní odsouvají na pozici náhradníka a Inside Games se budou nyní právě s Redgiem snažit splnit největší cíl letošní sezóny – kvalifikovat se a následně uspět na NVIDIA Mistrovství České republiky, jehož kvalifikační cyklus odstartuje již v pátek.

Vedle boje ve squadech se fanoušci Redgieho mohou těšit i na Broadcaster Royale 2, kam se vedle dalších známých českých dvojic spolu s Dominikem 'Hawki' Grygou nejznámější slovenský PUBG streamer probojoval.

Základní sestava Inside Games Ozone:

 Česká republika Martin 'KomiaX' Komínek
 Česká republika Ondřej 'sT4mZ' Gofroj
 Česká republika David 'Čauky' Růžička
 Slovensko Filip 'RedgieBeardo' Tutko

Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.