Přejít k hlavnímu obsahu

Restt si během dvou týdnů odnáší již třetí ban!

9. 6. 2020 | 20:40 Twitch.tv
Bohužel i tento týden pokračuje pravidelná dávka banů ze strany Twitche, a i tentokrát si trest již potřetí odnáší známý slovenský streamer. Restt si minulý týden vysloužil hned dva bany, protože na streamu dle Twitche ukázal, co neměl, a i třetí trest obdržel ze stejného důvodu.
Restt ban
Restt ban

Restt minulý týden obdržel svůj uplně první třídenní ban na Twitchi za odhalení nahého pozadí na jednom z klipů, které mu běžely na streamu. Aby toho nebylo málo, hned po vypršení prvního trestu následoval další, tentokrát jednodenní, který se točí stále kolem té samé problematiky, kdy znovu tým Twitche rozhodl o banu za nevhodný klip, Žijeme len raz, kde se objevují obnažená těla v plavkách a znovu zadek.

Poslední dobou se situace a podmínky na streamovací platformě stále ztužují a bany lítají všemy směry, a evidentně se tomu nevyhnula ani domácí scéna. Minulý týden kromě Restta totiž obdržel trest i český League of Legends streamer Opat04, který si však vysloužil daleko delší trest kvůli nenávistnému projevu. Avšak i tento týden pokračuje v tom samém duchu, protože Restt dostává do třetice všeho ne úplně tak dobrého další ban.

Nejvíce bizarní na celém případu je, že i třetí ban je z úplně toho samého důvodu, tentokrát se však jednalo o jeden z jeho starších klipů, kde se na obrazovce přehrávalo video, ve kterém figuroval bodypainting, který je na Twitchi mimochodem legální. Není divu, že to Restta vzalo a rozhodl se smazat všechny své staré VOD a klipy, aby se vyvaroval podobným situacím. Po 6 letech partnerství s Twitchem bez jediného postihu si tak během 14 dní odnáší třetí trest, takže má od streamování další 24hodinovou pauzu.

Štítky: restt