Přejít k hlavnímu obsahu

Resttova série banů nekončí, odnáší si již čtvrtý trest na Twitchi

9. 7. 2020 | 22:22 Twitch.tv
Ani do třetice se Restt nepoučil a i nadále rozklikává linky s videoklipy na svém streamu, což mu přivolalo další trest. I počtvrté si tak slovenský streamer vysloužil jednodenní ban za ukázání nevhodného obsahu číhajícího v jednom na první pohled neškodném videu, které na něj políčil některý z nepřejících diváků.
Restt ban
Restt ban

Je tomu přesně měsíc od Resttova již třetího banu na Twitchi, který završil jeho opravdu rychlou a hojnou sérii banů. Nejbizarnější na celém problému je, že všechny tresty si odnesl z prakticky toho samého důvodu, tedy ukázání něčeho nevhodného v klipech, které si pouštěl na streamu. Když si poctivě odpykal první tři tresty, zdálo se, že se z celé situace kolem videí na streamu poučil, jelikož působil měsíc úplně bez problému.

Jenže dnes znovu pokračuje ve své zběsilé banovací jízdě, když si po bezúhonném měsíci odnáší svůj čtvrtý ban na Twitchi. Tentokrát ovšem padl za oběť některému nepřejícímu vtipálkovi, který vložil krátkou sexuální scénu (18+) do zdánlivě nevinného videoklipu, což si Restt nepohlídal a video tak přehrál všem přítomným při svém vysílání. I když se jednalo o zlomek sekundy, Twitch se rozhodl i tuto situaci řešit výchovným banem a Restt si tak dá další jednodenní dovolenou.

Štítky: restt