Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung Last Call: Představení komentátorů

10. 9. 2020 | 20:03 Brawl Stars
Týmy a jejich soupisky jsme si již představili v předchozím článku týkajícím se Samsung Last Callu, kdo vám ale bude zpříjemňovat sledování streamu svým komentářem? Pojďme se společně dozvědět víc o našich komentátorech: Lexince, Pepisovi a Skerim, který na Last Call turnaji pomůže našim dvěma stálicím vytvořit komentátorské trio.
123
123

Pepis

Pepis je prvním komentátorem Brawl Stars u nás. Jeho komentář vás zápasy provázel už od prvního měsíčního finále, nejdříve vše zvládal sám a poté ho doplnila Lexinka. Pepis je zároveň nejznámější člen našeho komentátorského tria. Znát ho můžete nejen z Brawl Stars, ale také z Clash Royale, kterému se věnoval dříve. Většina z vás ho určitě bude znát z jeho YouTube videí.

pepis

Skeri

Jedno ze známých jmen na naší scéně, především u mobilních her. Skeri působil několik let u PLAYzone jako admin, nejen u Brawl Stars, a po svém nedávném odchodu, o kterém si můžete přečíst například zde, se rozhodl, že by si měl ze svého bucket listu odškrtnout nejen komentování Hearthstone a Clash Royale, ale také Brawl Stars. Rozšířil tak naši již působící komentátorskou dvojici. Skeri má kromě zkušeností s adminováním mobilních her a komentování zkušenosti také jako hráč a streamer. Na svém streamu se převážně věnuje právě svému oblíbenému HS, na které rozhodně nedá dopustit.

škéřa

Lexinka

Jediná zástupkyně něžného pohlaví mezi našimi BS komentátory. Původně se snažila o kompetitivní hraní Hearthstone, nicméně později se z toho pro ni stalo spíše hobby než snaha uspět. Za své působení na scéně si vyzkoušela snad všechno, co se dalo, od samotného hraní, působení v různých týmech, ať už jako výpomoc, nebo jejich tvář, přes adminování až po práci redaktorky, právě pro PLAYzone. Jediné, co jí zatím chybělo, byla role komentátora, takže když se jí naskytla možnost komentovat hru, kterou rekreačně hrává, rozhodla se to vyzkoušet a vytvořit s Pepisem komentátorské duo, které jste mohli pravidelně vídat na měsíčních finále.

Lexi
MČR mobile 2020
Štítky: MČR mobile