Přejít k hlavnímu obsahu

Šampionem Samsung Letní sklizně se po těsném souboji stává Jarla

21. 6. 2020 | 20:04 Hearthstone
Po nabitém víkendu plného dramatických utkání je Samsung Letní sklizeň za námi! Kdo se stal prvním postupujícím na letošní Samsung MČR v mobilních hrách?
Samsung Letní sklizeň
Samsung Letní sklizeň

UPDATE, neděle: Závěr Samsung Letní sklizně byl snad ještě zajímavější než její úvod! Po vytouženém finále WB mezi Faelim a Jarlou, v němž uspěl první jmenovaný, totiž přišly další zajímavé utkání v LB, z nichž navíc vzešla stejná podoba grandfinále. V druhém vydání souboje nejlepších CZ/SK hráčů současných dnů už ale Faeli uspět nezvládl, i díky velkému štěstí v závěru čtvrté hry si titul odnesl Jarla!

UPDATE, sobota: První část naší Samsung Letní sklizně je za námi a její lepší průběh jsme si snad nemohli ani přát! O zajímavé souboje nouze vskutku nebyla, snad ještě pozoruhodnější jsou ale navíc samotné výsledky. Ty totiž z finále WB udělaly derby mezi dvěma nejspíše nejlepšími CZ/SK karbaníky vůbec, tedy Faelim a Jarlou! Tento souboj už sice nabídne až program nedělní, na druhou stranu se ale tedy rozhodně máme na co těšit i tam.

Již tuto sobotu odstartují první žně letošní sezóny v Samsung MČR v mobilních hrách! Samsung Letní sklizeň nabídne souboj šestnácti nejlepších hráčů o spoustu cen, v čele s přímým postupem na samotné MČR. Tito hráči si to všichni dohromady rozdají v jednom velkém Double-Elimination pavouku se zápasy hranými stylem BO5 LHS s jedním banem. Decklisty jsou už klasicky otevřené, a na to, jaké balíky naši borci zvolili, se tak můžete podívat ZDE.

V akci je samozřejmě budete moci sledovat na streamu, kde vybrané zápasy komentářem doprovodí dvojice RybkaPipka & Pandapple a Findan & Bende. Pro vás jakožto diváky je navíc zásadní to, že během streamu budete moci něco vyhrát i vy, po celou dobu sbírání úrody totiž budeme rozdávat ceny v hodnotě více jak 25 000 korun! Tak se v sobotu a v neděli od 13:00 nezapomeňte přijít podívat a podpořit svého favorita. A jestli žádného nemáte? Tak koukněte na náš výběr těch nejzajímavějších zúčastněných!

miluju videohry a hlavně ligu legend