Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung MČR v mobilních hrách navyšuje svůj prize pool na 133 tisíc korun

11. 11. 2020 | 11:16 Brawl Stars Hearthstone
Jubilejní 5. mistrovství ČR v mobilních hrách se bohužel nebude konat na velkém eventu, ale i přesto je na co se těšit. Velký dík patří společnosti Samsung, která je dlouhodobým strategickým partnerem mobilního MČR a rozhodla se jeho online formu pořádně okořenit. Navyšuje letošní prize pool na 133 tisíc korun!
Samsung MČR prize pool
Samsung MČR prize pool

Samsung MČR v mobilních hrách začíná už tento pátek a těsně před vyvrcholením celého ročníku máme jednu skvělou novinu. Technologický gigant Samsung totiž navyšuje celkový prize pool. Z původní částky 90 tisíc korun si tak ti nejlepší odnesou dohromady 133 tisíc korun! V individuální hře Hearthstone se zúčastní nejlepších 16 hráčů uplynulé kvalifikační sezóny, která byla napínavá až do samotného konce. Hlavními favority budou zřejmě Jarla, Faeli, Pardub a Matty, ale jak víme, Hearthstone je vskutku nevyzpytatelná hra, takže se všechny předpoklady mohou také velmi rychle rozplynout. Prize pool v této karetní hře Samsung navyšuje o 33 tisíc ve formě pokázek na nákupy všeho sortimentu v nabídce na samsung.cz na celkových 83 tisíc korun, přičemž vítěz si odnese výhru v hodnotě 50 tisíc. 

Na navýšení se mohou těšit také hráči týmové hry Brawl Stars, ve které si ty nejlepší domácí trojice rozdají o deset tisíc korun více, takže se dohromady bude hrát o 50 000 korun. Hlavním favoritem na celkové vítězství je v této hře eSuba, která zakončila kvalifikační fázi asi nejlépe ze všech postupivších týmů. I přes skvělou závěrečnou jízdu v podání eSuby ale nelze opomíjet Sampi.Tipsport, kteří díky svědomitému sběru bodů skončili v bodovacím žebříčku s velkým náskokem na prvním místě. 

Prize pool pro Hearthstone turnaj:

  • 1. místo: 30 000 Kč + Samsung voucher na 20 000 Kč
  • 2. místo: 10 000 Kč + Samsung voucher na 6 500 Kč
  • 3. - 4. místo: 5 000 Kč + Samsung voucher na 3 250 Kč

Prize pool pro Brawl Stars turnaj:

  • 1. místo: 30 000 Kč
  • 2. místo: 10 000 Kč
  • 3. - 4. místo: 5 000 Kč

Celé MČR se bude odehrávat od 14. a 15. listopadu, a to jak na našem streamu PLAYzoneCZ, tak na HbbTV kanálu Prima COOL. Komentářem vše doprovodí v Hearthstone zkušená čtveřice Pandapple, Zukys, Kany, Findan a turnaj v Brawl Stars bude komentovat trojice Pepis, Skeri, Lexinka

Samsung MČR v mobilních hrách
Štítky: Samsung, MČR mobile