Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung představuje kampaň O level výš, kde osobnosti vysvětlují principy esportových titulů

O level výš je jedinečný seriál, ve kterém domácí špička představuje základy a principy hraní Fortnite, Clash Royale, Hearthstone a PUBG. Zároveň fanouškům ukáže jak nastavit své mobilní herní zařízení, aby si hraní užili na maximum.
Samsung CzechCloud Hearthstone
Samsung CzechCloud Hearthstone
Zdroj: Zdroj

Jednou z hlavních tváří kampaně O level výš je Artix, který na Galaxy Note10+ představuje základy Fortnite. Pepis si na stejné mobilní vlajkové lodi vzal na paškál rovnou dvě z nejoblíbenějších mobilních her, Clash Royale a Brawl Stars. Zato CzechCloud, ten na Galaxy A70 zůstal věrný své největší klasice, tedy Hearthstone. Vše zakončuje spajKK, který jako jediný zůstal věrný počítači a na Samsung Gaming monitoru všem nováčkům představuje herní principy PlayerUnknown's Battlegrounds.

Tato úvodní How to videa s nejzákladnější informacemi týkající se zařízení i samotného gameplaye budou brzy následovány také workshopy, kde už si v rámci tipů a triků, jak se zlepšit, na své přijdou i mírně pokročilí hráči.

Samsung Artix Fortnite
Samsung Artix Fortnite
Samsung Pepis Clash Royale
Samsung CzechCloud Hearthstone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.