Přejít k hlavnímu obsahu

Sestava Team Gravity je kompletní, do finálního počtu ji doplňují Rjú a JoŽo

26. 3. 2020 | 20:57 Hearthstone
Otázky kolem Hearthstone sekce Team Gravity jsou konečně zodpovězeny! Do finálního počtu čtyř reprezentantů ji nyní doplňuje dvojice Lukáš "Rjú" Vícen a Michal "JoŽo" Jozefek.
JoŽo
JoŽo

Když se ani ne týden zpátky rozpadli riSing eSports, pětice kvalitních hráčů byla rázem bez týmu. To ale dlouho neplatilo o Danielovi "Sojkies" Sojkovi, kterého prakticky ihned, nejspíše i kvůli tomu, že přímo tehdy bojoval na Masters Tour L.A., nabral Team Gravity. Tím v Gravity také vlastně založili svoji HS sekci a bylo tedy otázkou, kdo se v ní Sojkiesovi přidá. Když TG oznámili, že pod jejich křídla míří další bývalý reprezentant riSing, tentokrát Roman "Arakoj" Valkovič, začalo být docela pravděpodobné, že TG pod sebe přeberou jejich celou sestavu.

A to se nakonec prakticky i stalo. Dnes a včera v TG oficiálně oznámili dva nové přírůstky, kterými nejsou nikdo jiný než Lukáš "Rjú" Vícen a Michal "JoŽo" Jozefek. Spolu s dnešním odhalením příchodu prvního jmenovaného ale zároveň zmínili, že jejich sestava je nyní kompletní. Co bude s Lukášem "onekiller" Vaněk, tedy nikdo neví, v Gravity se ale i tak potkává prakticky celá původní úspěšná sestava, která má na krku třeba i vítězství v předminulém ročníku naší COOL ligy. Tak snad jim to bude šlapat i pod TG!

Kompletní složení HS sekce Team Gravity:

 Česká republika Roman "Arakoj" Valkovič
 Slovensko Daniel "Sojkies" Sojka
 Slovensko Michal "JoŽo" Jozefek
 Slovensko Lukáš "Rjú" Více

miluju videohry a hlavně ligu legend