Přejít k hlavnímu obsahu

Spouštíme novou turnajovou sérii v Teamfight Tactics se suprovými cenami Patriot VIPER

6. 9. 2019 | 13:53 Teamfight Tactics
Přichází nová turnajová série v oblíbeném autobattle módu Teamfight Tactics ve hře League of Legends. Ve třech kvalifikačních turnajích se může naprosto kdokoliv pokusit o postup na finále a vyhrát ceny věcné ceny od společnosti Patriot a její značky VIPER Gaming.
PLAYzone Teamfight Tactics
PLAYzone Teamfight Tactics

Velký boom jménem Teamfight Tactics neslábne a ve spolupráci s s Patriotem tu pro všechny hráče máme druhou měsíční turnajovou sérii, na které budou hráči mít možnost zabojovat o prvotřídní klávesnici, dvě myšky a mimo to dostane nejlepší osmička finálové série také velkou herní podložku. Samotný herní mód se za poslední týdny hodně posunul a bude tak skvělé sledovat, jak se kdo na nedávné změny dokázal adaptovat. 

Ceny za měsíční sérii:

PLAYzone Teamfight Tactics

Dohromady do finále postoupí šestnáctka nejlepších taktiků, kteří vzejdou ze tří víkendových kvalifikačních turnajů. Pokud se zúčastní 128 hráčů, turnaj se bude hrát na 16 skupin po 8 hráčích. Z každé skupiny postoupí top 2 hráči do semifinále, ze kterého v každé skupině postupují 2 nejlepší do finále. Z první a druhé kvalifikace postupuje do finále TOP5 a z té poslední pak TOP6. Tak neváhejte a porovnejte své TFT umění v komunitním turnaji, a třeba postup vyjde hned v první sérii.

Harmonogram celé PLAYzone turnajové série:
Sobota 7. září 18:00TFT měsíční série – 1. kvalifikace
Neděle 15. září 18:00TFT měsíční série – 2. kvalifikace
Neděle 22. září 18:00TFT měsíční série – 3. kvalifikace
Neděle 29. září 18:00TFT měsíční série – finále