Přejít k hlavnímu obsahu

Sprout pár dní po vydání dostává druhou Star Power

23. 4. 2020 | 15:42 Brawl Stars
Sprout je ve hře necelý měsíc. Doteď měl k dispozici pouze jeden gadget a jednu Star Power, nyní mu však přibyla i druhá – jedná se Photosynthesis. Co nového tato schopnost roztomilému robotickému milovníkovi přírody umožní?
Sprout
Sprout

Již od 10. dubna můžete ve hře získat nového mythic brawlera a není jím nikdo jiný než Sprout. Tento malý roztomilý robůtek, který po mapě hází semínka a vytváří květinové zdi, si získává srdce hráčů nejen svou hratelností ale také roztomilostí, kterou oplývá. 

V tuto chvíli mají jeho hráči k dispozici jeden gadget Garden Mulcher, který doslova sní křoví výměnou za heal 2000 životů, Star power Overgrowth - Sproutova bomba semínek způsobí větší výbuch a nově také Photosynthesis. Tato nová star power Sproutovi umožní vytvořit štít, který ho částečně ochrání před poškozením, pokud se Sprout nachází v křoví.

 

Touto Star Power dostává Sprout poměrně značnou výhodu na mapách, které křovím přetékají, jako je například Snake Praire, nebo můžeme například diskutovat o využití křoví vytvořených pomocí gadgetu od Rosy. Všemožné způsoby, jak se bude dát tato Star Power využít, nám však ukáže čas.