Přejít k hlavnímu obsahu

1. Tipsport COOL liga: ENTERPRISE poráží ECLOT a získávají první výhru, DFS berou dva body

6. 4. 2021 | 22:00 Counter-Strike 2
Devátá sezóna 1. Tipsport COOL ligy pokračuje čtvrtým hracím dnem. Úterky znamenají dva zápasy a nejinak tomu bude nyní. Ke svému třetímu zápasu v soutěži nastoupí ECLOT, kteří budou bojovat o udržení neporazitelnosti, zbylé tři týmy budou naopak hrát o svou první výhru. Zejména od ENTERPRISE se to více než očekává, tak uvidíme, v jaké formě se nadupaná sestava dnes ukáže.
1. Tipsport COOL liga
1. Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
ENTERPRISE vs. ECLOT
forsyy  Česká republika
lucasp  Slovensko
The eLiVe  Slovensko
Levi  Česká republika
manguss  Česká republika

16:1
16:12

 Česká republika stinx
 Česká republika desty
 Česká republika Mix
 Česká republika Lastík
 Česká republika Majky

UPDATE #1: ENTERPRISE na dosud neporaženého soupeře vlétli ve velkém stylu, když lucasp uzavřel první pistolky 1v2 clutchem a EP získali osm bodů v řadě. V devátém kole se sice ECLOT uspět podařilo, nic víc už ale na Vertigu nepřidali a ENTERPRISE vstoupili do série podobně drtivě jako proti Sampi.Tipsport. Tam však následně dvakrát prohráli a sérii si nechali utéct, což nechtěli nyní dopustit. Po těsných kolech v úvodu druhé mapy se ECLOT dostali do vedení a první stranu dokonce vyhráli poměrem 10:5. Pistolky na Overpassu zvládli dokonce i podruhé, za stavu 5:11 ale ENTERPRISE opět převzali otěže a sérii uzavřeli výhrou 11 kol v řadě.

DEFEATERS vs. eEriness MARVO
Rutk0  Slovensko
Abdel  Slovensko
Lueg  Česká republika
DOCKSTAR  Česká republika
shrubyy  Česká republika

16:14
12:16
16:7

 Česká republika Zajda
 Česká republika replay
 Slovensko heikkoL
 Slovensko Feki​​​​​
 Česká republika Fizarezi

UPDATE #2: Boj outsiderů ligy začal na Infernu, kde jsme viděli celých 30 kol. Na serveru nejvíce zářil replay, ale ani jeho 33 killů nestačilo eEriness MARVO k zisku první mapy. Za DEFEATERS totiž obdobně zářil kapitán Rutk0, který za pomoci spoluhráčů otočil koncovku ze stavu 11:14. Druhá mapa Overpass byla přetahovanou ze strany na stranu, kde se díky jedné delší sérii kol eEriness podařilo zvítězit. Tentokrát nikdo nepřevyšoval, ale všichni hráči se zapojili rovnou měrou, což bylo klíčové. Rozhodující dějství však bylo nejjednoznačnější opět díky individuálním výkonům. Duo Lueg, DOCKSTAR dominovalo a DEFEATERS díky tomu berou své první dva body.

Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.