Přejít k hlavnímu obsahu

Tohle jsou vybrané skiny ke třetímu výročí hry. Které z nich jsou ale skutečně nejlepší?

13. 1. 2020 | 10:32 PUBG: Battlegrounds
PlayerUnknown's Battlegrounds, oblíbená hra žánru battle royale, letos oslaví své třetí narozeniny. K tomuto výročí si vývojáři připravili soutěž o to, kdo navrhne lepší skiny, přičemž tři nejlepší se objeví přímo ve hře.
pubg
pubg

Návrhy a nynější hlasování probíhají ve třech kategoriích – skin na M416, mikinu a padák. Do každé kategorie bylo ale nespecifikovanou cestou zvoleno pouze pět nejlepších, no a s tímto výběrem panuje mezi hráči těžký nesouhlas. Otázkou tedy zůstává, jak moc je při tomhle přístupu hlasování opravdu komunitní, když lze hlasovat jen pro to, co se být zdá dobré vývojářům, jestli tedy finálový výběr nechali pouze na svých bedrech.

Na těch "nejlepších" pět v každé kategorii se můžete podívat na obrázcích níže. Hodně z autorů pracuje s tím, že PUBG letos slaví třetí výročí, na spoustě skinů tudíž můžeme najít právě symbolickou trojku.

pubg skiny

Ten nejlepší z každé kategorie se dočká vydání na live servery, hlasovat pro svého vítěze můžete až do 20. ledna na odkazu zde. Pro porovnání se můžete níže podívat na skiny na M416, které se do nejlepších pěti nedostaly a dle komunity by si uznání zasloužily. Myslíte, že jsou některé hodny svého místa v TOP 5?

pubg
Zdroj: pubg.com
Štítky: PUBG
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.