Přejít k hlavnímu obsahu

TP-Link se stává partnerem MČR Mobile

Sezóna v CR a HS je v plném proudu a za chvíli už startujeme i ve Fortnite. Bez partnerů by tu ale nic jako MČR mobile vůbec nebylo a jsme tedy rádi, že naše partnerství s TP-Link trvá i letos!
TP-LInk
TP-LInk

Mobilní telefon už dávno neslouží jen k volání, smartphone využívá snad každý především kvůli aplikacím a samozřejmě také hrám. Právě mobilní gaming je nyní jednou z nejrychleji rostoucích oblastí esportu a dotykové obrazovky se už směle vyrovnají klasickým platformám, jako jsou konzole a počítače. Hraní na mobilech je totiž dostupné a praktikovat se dá vlastně všude. Jediným omezením je snad jen špatné internetové připojení. Rychlost a především spolehlivost vaší Wi-Fi ale nezáleží jen na samotných parametrech vaší sítě, bez pořádného routeru vám zkrátka nepomůže ani to nejlepší připojení.

MČR mobile

A shodneme se asi všichni, že výpadek internetu například při hraní NightCupu umí den opravdu znepříjemnit. Takovéto věci se ale naštěstí dají snadno předcházet, stačí mít doma opravdu kvalitní router, který zvládne pokrýt i ta nejodlehlejší místa v domě či třeba i na zahradě. Snad ty nejlepší směrovače na trhu lze najít u TP-Link a my jsme tedy opravdu rádi, že tato společnost bude partnerem Mistrovství České republiky v počítačových hrách i letos! Partneři se stejnou vizí jsou totiž tím, co posouvá úroveň gamingu u nás na ještě vyšší úroveň. Díky routerům od TP-Linku bude například celé LAN finále pokryté kvalitní Wi-Fi sítí a kdoví, možná, že nějaký ten kvalitní router budete moci vyhrát v soutěži i vy!

K opětovnému uzavření spolupráce se vyjádřil i Tereza Houdková, marketingová manažerka ze společnosti TP-Link:

„Máme radost, že i v letošním roce se můžeme partnersky podílet na tak skvělé akci, jakou mobilní MČR bezpochyby je. A přejeme všem hráčům co nejlepší výsledky a kvalitní připojení.

Štítky: MČR mobile, TP-Link
miluju videohry a hlavně ligu legend