Přejít k hlavnímu obsahu

Třetím Hearthstone vikingem se stává KoreanPizzaBoy

12. 12. 2019 | 17:53 Hearthstone
Zbrusu nová Hearthstone sekce Vikingekrig Esports se rozrůstá každým dnem. První akvizicí byl Drtichk, kterého posléze doplnil Lyos. Třetím členem vikingské smečky se stává bývalý hráč Mindfinder Esports, KoreanPizzaBoy. Bude takto sekce kompletní, nebo se dočkáme ještě dalších odhalených jmen?
Výchozí obrázek
Kompetitivnímu hraní se věnuji od roku 2013, kdy jsem poprvé nainstaloval Hearthstone a složil druhý HS team na české scéně. Snem je vyhrát MČR a dostat se třeba i na nějaký zahraniční LAN turnaj. To znamená příprava, deckbuilding, tréningy a hlavně ten tryhard. Samozřejmě ještě mít na straně RNG a je to super, prostě připravit se na turnaje, jak nejlépe půjde. Samozřejmě mě na této dlouhé cestě bude doprovázet tým, který si mě vzal pod svá křídla tedy štíty a sekery. Děkuji, že mohu být součástí tohoto celku. SKOL!

prohlásil v rámci představení Jan 'KoreanPizzaBoy' Schaffer.

KoreanPizzaBoy
Zdroj: @Vikingekrig
Štítky: KoreanPizzaBoy
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.