Přejít k hlavnímu obsahu

Trojnásobný vítěz americké ligy ukončuje kariéru

15. 12. 2019 | 10:56 PUBG: Battlegrounds
Americká scéna po Kaymindovi přichází o dalšího elitního hráče, tentokrát jde o jeden z pilířů nejúspěšnějšího týmu na americké půdě. Tempo Storm se v roce 2020 budou muset obejít bez služeb trojnásobného mistra Zanpaha.
TS Zanpah
TS Zanpah

Tempo Storm jako organizace působí od PUBG scéně od léta roku 2017, jediným dodnes aktivním hráčem je Meluke. Druhým nejdéle sloužícím byl dosud Zanpah, pro kterého šlo o jediné angažmá v hráčské kariéře. V minulém čase hovoříme proto, že se tento zkušený střelec a americký reprezentant s hraním loučí.

Během prvního roku nejvyšší americké soutěže National PUBG League dokázali Tempo Storm ovládnout všechny tři fáze, a to před tou poslední jednoho hráče vyměnili. Na následném světovém šampionátu pak postoupili do finále, kde uhráli čtrnáctou příčku. V nové struktuře turnajů však opět musejí sáhnout do sestavy.

Logan 'Zanpah' Heckman svůj konec s působením na PUBG scéně oznámil na svém Twitteru, důvody však žádné nezmínil. Hodně štěstí popřál všem hráčům, kteří nad oblíbenou battle royale hrou hůl nelámou, což by mohlo naznačovat, že hlavní příčinou konce je nespokojenost s přístupem vývojářů k esportové scéně.

Aktuální složení týmu vypadá následovně:

 Kanada Luke 'Meluke' Laing
 Spojené státy americké Mike 'Sharky' Gariti
 Kuba Daniel 'Sharpshot' Hernandez

Tempo Storm mají s hledáním ideální náhrady čas až do února, kdy odstartují regionální kvalifikace na PGS Berlin, které nahradí dlouhodobé soutěže. V komunitě se mezi jmény často skloňuje například Hwinn.

Štítky: Tempo Storm
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.