Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone GIGA Kvíz přichází se super skiny do PUBG

Během finálových bojů Vodafone Mistrovství ČR v počítačových hrách máte šanci procvičit svoje mozkové závity a vyhrát super ceny do PUBG. Soutěže už máme za sebou dvě, které proběhly v rámci CS:GO MČR víkendu a ta poslední nás čeká o tomto víkendu. Sledováním Twitche tentokrát máte jedinečnou šanci získat něco navíc.
GIGA kvíz
GIGA kvíz

Představujeme Vodafone GIGA Kvíz, ve kterém chceme prověřit vaši pozornost a znalost esporové scény či gameplaye samotného. Na našem oficiálním Twitch kanálu budeme po dobu celého finálového turnaje klást do chatu otázky. Jakmile se otázka objeví, můžete pomocí zprávy ve formátu !voteA (voteB, voteC nebo voteD) odpovědět. Každá správná odpověď bude odměněna +10 body.

Tři poctiví diváci, kteří dokáží odpovídat nejlépe, dostanou na konci jednotlivých období zasloužené odměny, jejichž celková hodnota činí dohromady téměř deset tisíc korun. Ve hře jsou opravdu pěkné kousky, tak nezapomeňte sledovat a sbírat body. Vítězové budou kontaktování administrátorem PLAYzone přes Twitch do týdne od vyhlášení výsledků, které proběhne na sociálních sítích PLAYzone. Tabulku můžete sledovat na dedikovaném webu mcrpc.cz/gigakviz.

    PUBG soutěž (27. - 29. 11. 2020)

    1. místo - skin Pan of Judgement v hodnotě 1500 Kč
    2. místo - skin Trenchcoat v hodnotě 1000 Kč
    3. místo - skin Glory AKM v hodnotě 650 Kč
    MČR
    Štítky: MČR